Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Vad är ämnesomsättning?

Kroppens ämnesomsättning, metabolism, är en process som omvandlar alla näringsämnen du intar, bryter ned dem med kemiska reaktioner och omsätter dem sedan till energi. De näringsämnen som inte behövs avlägsnas ur kroppen på naturlig väg eller lagras för senare bruk.

 

Gå ner i vikt snabbt

För att man ska nå snabba och långvariga resultat med sin viktminskning så krävs det att man har en bra ämnesomsättning. Den varierar från person till person, och vissa har en så låg ämnesomsättning att inga metoder hjälper för att gå ner i vikt. Här kommer olika produkter in i bilden som hjälper till att öka kroppens naturliga ämnesomsättning och höja kroppens egna fettförbränning. De finns olika produkter men de flesta bygger på naturliga ingredienser och innehåller växtextrakt som sätter fart på kroppens förbränning. De bästa tillverkarna har noga valt ut ett antal extrakt som tillsammans skapar ett effektivt och snabbt sätt att gå ner i vikt, samt utan dem biverkningar som kan uppkomma med andra produkter.
Dessa produkter kan ge snabba resultat, men eftersom alla är unika i både personlighet och kropp så varierar resultaten från person till person. Därför rekommenderar vi att använda dessa typer av produkter åtminstone 1-3 månader för bästa resultat.