Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

God (sen) morgon,

hur mår ni? Vi mår bara bra. Håller just på att avsluta denna vecka på topp. Har varit på gymmet varje dag, förutom igår och idag, ätit rätt hela veckan förutom liiiite fusk häromkvällen då man avnjöt en tryffelpasta ? Det var det värt. Det jobbar vi bort imorgon på gymmet. Denna morgon började något stressfullt då min son totalvägrade att äta något till frukost. Gröten har han slutat med, mackor brukar han vilja ha men inte idag så det blev bara frukt. Jag är väl, som de flesta mammor kanske, väldigt orolig av mig så om Leo matvägrar då tänker jag direkt att nåt är fel. Jag började då ta fram smoothies men Nope, riskakor Nope, tranbär (som han älskar) Nope, tills slut så, när jag gjorde iordning min frukost då minsann slank det ner massa mat ☺ Då blev mamma glad! Det är den enklaste frukosten att förbereda och bland den godaste om ni frågar mig. Finn Crisp med avokado toppat med chilliflarn och citron. Njamnjam (som Leo brukar säga). 3-4 paranötter försöker jag äta om dagen också, både gott och supernyttigt. Läs mer om hur bra paranötter är här: http://www.supernyttigt.se/notter/paranotter/ Såklart saknades inte mina tabletter. Det blir X-strong och F1 men hoppar Superstrong eftersom jag har som rutin att jag bara tar dem när jag tränar. Känns bra så.

Hörs snart ?