Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Hej kära läsare,

Det har gått lång tid nu sedan jag hörde av mig och jag ber om ursäkt. Mycket har hänt och jag ska dela med mig av det till er. Det är jag skyldig er 🙂 Jag började, som tidigare nämnt, att träna med en pt i början på februari. Det gick hur bra som helst. Jag tränade 5 gånger i veckan, skötte kosten galant och gick ner stadigt i vikt. Jag åt då endast en tablett Lepigen Superstrong innan varje träningspass. Jag gick ner från 66 kg till 58,5 kg på 5 mån. Ingen jättefart men helt rätt enligt min pt. Jag mådde super. Kan inte minnas när jag mådde så där bra sist, jag var pigg, alert, stark, lycklig…ja allt som får en att må toppen. Jag tänkte, såhär vill jag att mitt liv alltid ska vara. Sen hände det. I slutet på maj vaknar jag en morgon och känner på mig att nåt är förändrat. Jag skulle fått min mens den dagen men kände att det var nåt annorlunda. Jag gjorde ett graviditetstest och fick veta att jag var gravid. Med mitt andra barn. Jag fick, minst sagt, en chock. Jag var nämligen en sån person som hade svårt att bli med barn. Med vår son fick vi genomgå en IVF-behandling för att bli gravida och efter honom försökte vi bli gravida igen men utan resultat. Jag gav sedan upp. I jan 2018, efter mitt tredje missfall, gav jag upp. Det var då förändringen skedde, det var då jag insåg att jag inte kommer att få fler än ett barn och att det var hög tid för mig att komma i form igen efter min första graviditet. Så jag tog tag i det. Det upptog hela min tid, träningen, planeringen av måltider, försök till att få tillräckligt med sömn etc. Det är inte lätt, det skulle jag inte vilja påstå men GUD vad det är värt det. Herregud vad bra man mår. Inte bara för resultatet man uppnår men även alla delmål och alla framsteg man ser och upplever varje dag. Om jag kan inspirera nån av er till att komma igång och börja er väg till att må så bra som jag gjorde så tar jag gärna på mig det. Hör av er till mig. Ställ frågor. Vad har ni för funderingar? Vad behöver ni hjälp med? Vad motiverar er? Jag är visserligen gravid nu i v18 så jag har tagit det lugnt med min träning men funderar på att komma igång nu igen eftersom jag mår så bra under den här perioden. Tidigare har jag bara mått illa och inte orkat. Jag ska försöka dela med mig till er så mycket jag bara kan men tveka inte på att höra av er ni med om ni skulle ha frågor om något. Det behöver inte bara vara om våra produkter utan det kan gälla träning, kost eller annat som ni funderar på. Jag är inte utbildad pt eller dietist men känner att jag kan en hel del efter att själv ha dedicerat mitt liv till att komma i form. Jag hoppas att ni förlåter mig för att ha varit frånvarande så länge och att vi kan bli vänner igen 🙂

Puss på er