Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Goddag ☀️

Jag har just ätit upp min lunch. Den godaste lunchen på länge enligt mig. Vi gjorde falafel och hummus hemma..så gott blev det. Jag var så hungrig så jag glömde fota åt er ? Jag kommer definitivt laga det igen och då ska jag minsann fota innan jag slänger i mig dem. Jag dränkte både hummus och falafel i tahinisås (det är som en pasta gjort på sesam) så gott och nyttigt ?

Nu väntar gymmet. Måste bara smälta maten först. Idag väntar en helkroppsgenomgång med en pilatesboll eller gymboll eller vad de kallas. Jag tycker de är så bra och de avlastar kroppen också när man utför vissa övningar. Förresten, det är min 4:e dag idag på min vegan-diet, jag är så nöjd. Tror jag ska försöka hålla ut till på söndag. En hel vecka alltså. Det är väl bra?! Igår glömde jag äta min Superstrong innan gymmet men idag har jag tagit den. Wow vad jag kommer leverera känner jag. Kom igen ni också, vi kanske ses där ❤️

img_2587