Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Hallå där i ☀️

Hur mår ni? Själv mår jag prima. Helgen gick inte riktigt som jag tänkt mig med kosten ? däremot har jag tränat flitigt. Har lite träningsvärk och det känns skönt. Jag har som sagt ätit både det ena och det andra, vi har firat lite saker och därför har det varit svårt att avstå från allt gott ☺️ Idag är det måndag och alltså en ny början på en ny vecka så vi ska inte gråta över spilld mjölk. Nu kör vi! Jag är mitt uppe i att förbereda dagens lunch och middag. Soppa och pilaf står på menyn, med massa grönsaker såklart..och lite kyckling faktiskt för jag blev så himla sugen och blir man sugen då tänker jag att det är kroppens sätt att säga; detta behöver jag. Nu ska jag fortsätta med min matlagning men ville bara hälsa på er och uppdatera min status ☺️

P&K Amal

img_2841