Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Tjohoo,

Hur går det för er? Jag har precis kommit igång med min träning. Har tränat både igår och idag och jag känner mig så sjukt nöjd. Jag äter Lepigen X-Strong också, 3 gånger om dagen. Tycker att det ger mig så mycket mer energi när jag är på gymmet, herregud, känns som att jag skulle kunna springa i all evighet.

Jag måste få ordning på kosten också känner jag för just nu äter jag både oregelbundet och helt fel. Jag kanske litar för mycket på våra bantningspiller helt enkelt ☺️ Får se vad resultatet blir. Ingen stress är det iallafall, jag ska ge min kropp tid att anpassa sig till en nyttigare vardag och kilona får helt enkelt rinna av i sin egen takt. Visst är det kul med snabb viktminskning, att se resultat efter bara några veckor men då gäller det att underhålla viktminskningen också så jag känner att det är samma sak i slutändan. Det får helt enkelt ta den tid som krävs innan jag når min målvikt.

Vad går ni i för tankar kring det? Är ni otåliga eller låter ni er kropp ta sin tid? Berätta gärna, jag vill veta mer om er ☺️

Nedan ser ni en bild ifrån dagens prestation på gymmet ?

motion

P&K Amal