Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

God morgon ☀️

Jag har varit lite frånvarande från bloggen men det beror INTE på att jag varit frånvarande från mitt engagemang i min viktminskning, snarare tvärtom. Jag har gått till gymmet varje dag, ätit rätt (med undantag för lite choklad) och nu även tagit träningen till nästa nivå. Jag har nämligen skaffat en PT. Inte vilken som helst heller utan världens bästa. Han är så peppande och så positiv och förstående så min träningslust är boostad med massor av energi. Jag ska uppnå mitt mål, så enkelt är det. Jag kan berätta hur jag tränar och hur och vad jag äter i ett annat inlägg om någon är intresserad. Nu ska jag gå och göra iordning min chiapudding som jag förberedde igår kväll innan jag beger mig iväg till gymmet ☺️ Jipiiiii livet är underbart när man vandrar på rätt stig.

ha en underbar helg och dra er inte för att skriva och berätta om er resa eller ställa frågor eller vadsomhelst.

Puss ?