Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Hallå på er..

Nej jag har inte glömt bort er, jag lovar. Jag har bara drunknat lite i all julhets. Det har handlats julklappar, bakats en massa, firat Lucia..ja ni vet ju. Det är också min sons första jul, eller inte riktigt men han var lite för liten för att förstå något förra året (då var han 6 mån) men i år hänger han med på vad som händer och verkar tycka, precis som sin mamma, att julen är den bästa tiden på året ?Jag har halkat efter lite på träningen men jag har verkligen försökt att sköta min kost. Mina piller har jag fortsatt med (mest X-strong) och jag måste säga att jag har gått ner ? Jag ska väga mig åt er imorgon. Förvänta er inga storverk, tänk på att jag fuskat en massa haha men en del har nog runnit av mig. Jag planerar att lägga i hårdväxeln efter nyår (som alla andra människor på jorden haha) men det är ju så. Man vill ju njuta av årets bästa högtid och äta en massa lussebullar och julbord och dricka glögg i mängder eller hur?! Apropå lussebullar så är det just det som har bakats hemma idag ? Så gott! Minst två ska jag få i mig innan dagens slut. Ta en ni också, det har ni förtjänat ?

Puss ❤️

In the making…