Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Erbjudande!

Lepigen ® Maxburn

699.00 kr

699.00 krLägg i varukorg

+
Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Nästa leverans skickas om
00 h 00 m 00 s
Beskrivning

Nu är det dags att komma i form! Vi har satt ihop ett aggressivt paket för dig som verkligen vill komma igång och det till ett kanonpris! Du får allt nedan för att nå bästa resultat med din viktminskning:

Dosering

Tag 1 kapsel F1 Fatburning Booster med ett glas vatten på morgonen på fastande mage. Max 1 kapsel per dag.
Tag 1 tablett Lepigen Superstrong med ett glas vatten på morgonen på fastande mage. Max 1 tablett per dag.

Lepigen Superstrong

En av våra men troligtvis också Sveriges mest populära produkter inom viktminskning och fettförbränning med över 100 000 kunder. Vi tillverkar våra produkter i Sverige för maximal trygghet och kvalitet.

F1 Fatburning Booster

F1 innehåller rent arginin som benämns L-arginin. L-formen indikerar att aminosyran förekommer i fri form. Rena så kallade arginintillskott används idag till största delen i samband med träning. Forskning har gjorts och görs kontinuerligt för att kontrollera hur tillskott av L-arginin kan påverka träningsprestationen. I en studie* där 15 friska individer deltog studerade man den direkta effekten av ett tillskott med L-arginin. Testpersonerna lämnade ett blodprov före testet och fick sedan 6 gram L-arginin alternativt lika stor mängd placebo dvs verkningslösa ämnen. Därefter togs blodprov igen vid fyra tillfällen vid aktivitet. Blodproven visade att de som intog L-arginin fick en högre blodvolym i musklerna än de som fått placebo och att de presterade bättre än innan.

*Referens: Acute l-arginine supplementation increases muscle blood volume but not strength performance. Alvares, Conte, Paschoalin, Silva, Meirelles, Bhambhani, Gomes. 2012.

Det andra ämnet i F1 är L-Ornithine som är ett bastillskott av aminosyran L-Ornitin. Det används ofta inom träning för att främja produktionen av tillväxthormon. L-Ornitin är en så kallad icke essentiell aminosyra som har en förmåga att frigöra HGH-hormoner. Sett fysiologiskt så stimulerar L-Ornitin det centrala nervsystemet.

Innehåll per en kapsel

L-arginine HCL 400 mg
L-ornithine HCL 300 mg

Förpackning

90 kapslar

Allergiinformation

Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.