Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Erbjudande!

Lepigen ® Viktpaket

699.00 kr

699.00 krLägg i varukorg

+
Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Nästa leverans skickas om
00 h 00 m 00 s
Beskrivning

Många har svårt att komma igång med sin viktminskning och bantning och tröttnar ofta när inga resultat uppnåtts. Vi har därför satt ihop ett “kom igång paket” där vi kombinerar våra bästa produkter för att uppnå maximalt resultat.

Dosering

Tag 1 kapsel F1 Fatburning Booster med ett glas vatten på morgonen på fastande mage. Max 1 kapsel per dag.
Tag 1 kapsel Lepigen X-Strong med ett glas vatten 2 gånger per dag, cirka 30-40 min före måltid. Max 2 kapslar per dag. Bör ej intas efter kl 19 och du bör vänta minst 5 timmar mellan varje intag av Lepigen X-Strong.

Lepigen X-Strong

Vår bästsäljare som sålt över 300 000 exemplar sedan 2002. Svensktillverkat såklart för din maximala trygghet och högsta kvalitet.

F1 Fatburning Booster

F1 innehåller rent arginin som benämns L-arginin. L-formen indikerar att aminosyran förekommer i fri form. Rena så kallade arginintillskott används idag till största delen i samband med träning. Forskning har gjorts och görs kontinuerligt för att kontrollera hur tillskott av L-arginin kan påverka träningsprestationen. I en studie* där 15 friska individer deltog studerade man den direkta effekten av ett tillskott med L-arginin. Testpersonerna lämnade ett blodprov före testet och fick sedan 6 gram L-arginin alternativt lika stor mängd placebo dvs verkningslösa ämnen. Därefter togs blodprov igen vid fyra tillfällen vid aktivitet. Blodproven visade att de som intog L-arginin fick en högre blodvolym i musklerna än de som fått placebo och att de presterade bättre än innan.

*Referens: Acute l-arginine supplementation increases muscle blood volume but not strength performance. Alvares, Conte, Paschoalin, Silva, Meirelles, Bhambhani, Gomes. 2012.

Det andra ämnet i F1 är L-Ornithine som är ett bastillskott av aminosyran L-Ornitin. Det används ofta inom träning för att främja produktionen av tillväxthormon. L-Ornitin är en så kallad icke essentiell aminosyra som har en förmåga att frigöra HGH-hormoner. Sett fysiologiskt så stimulerar L-Ornitin det centrala nervsystemet.

Förpackning

90 kapslar

Allergiinformation

Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.