Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

God 1:a advent på er,

Har det varit något pepparkaksätande eller glöggdrickande idag? För mig har det gått så bra den här veckan så jag är lite överraskad själv. Har tränat varje dag och jag börjar känna att jag kommit in i det nu. 2 veckor tog det mig att komma in i träningsrutinen, nu är det en självklar aktivitet så fort jag klivit upp på morgonen. Jag har tagit mina kapslar varje dag, tre gånger om dagen och ibland en Superstrong innan jag springer iväg till gymmet. Ibland glömmer jag den måste jag erkänna ? Jag har skött min vegankost förutom igår, jag fuskade liiiite när jag åt en så god brunch. Det var calamares och scampi som var den förbjudna frukten som jag inte kunde motstå. Det var det värt kan jag säga. Och det är ok att fuska ibland känner jag, bara man sköter sig resten av tiden. Jag ska väga mig i veckan också tänkte jag, jag hade ju gått upp lite där första träningsveckan, ska bli spännande att se vad jag får för resultat nästa vecka. Så nervös ☺️

Vi hörs imorgon ??

P&K Amal

img_2602