Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Goooood morgoooon ✨

Hur mår ni idag? Jag mår superbra. Wow vad lite hälsosam livsstil kan göra för ens välmående. Jag vaknar pigg och känner mig lätt och entusiastisk inför dagen. Så glad över det. Tänkte att jag skulle dela med mig av mina morgonrutiner så ni förstår varför jag känner mig som jag gör ☺️ Jo, jag vaknar, matar, borstar och klär på min son som sticker iväg till dagis vid 9-tiden. Sedan har jag tid för mig själv. Jag äter min chiapudding som jag förbereder kvällen innan, så smidigt. I samband med min frukost tar jag alla mina vitaminer och mineraler och viktminskningspiller etc. Det blir ett antal tabletter kan jag lova. Jag kan berätta mer om exakt vad jag äter i ett annat inlägg, om nån är intresserad såklart. Jo, efter frukosten sen så tar jag på mig mina gymkläder och springer iväg till gymmet och tränar. När jag kommer tillbaka tar jag min dusch och sen sätter jag mig och jobbar. Så härligt. Ok, jag kanske är överentusiastisk men jag mår så bra av mitt nya liv. Japp, det var min morgon. Nedan har ni bild på dagens chiapudding som jag toppat med kiwi, banan, pumpakärnor, solroskärnor, svarta sesamfrön och en tesked agavesirap.

puss på er ?