Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Hej hej ??

Hur mår ni? Här mår vi nästan bara bra. Vi har ju agerat lite sjukstuga här hemma. Både min son och jag har varit lite lätt förkylda..i EN vecka nu. Vi verkar inte bli friska men tur att det inte är en jobbig förkylning iallafall. I övrigt har vi bara tagit det lugnt, ätit massa lussebullar och pepparkakor och tittat på en massa jultecknat för jag vill att Leo ska komma in i den julstämningen som jag är i och alltid har varit i sen jag var barn. Tror inte riktigt han förstår grejen än men det kommer väl ☺️ Hur som helst så lovade jag ju er att jag skulle väga mig och visa er resultatet. Här kommer det. Det är som sagt inget dunderresultat men med tanke på att jag inte tränat på nästan 2 v OCH samtidigt fuskat en massa ? så är jag nöjd. Jag har inte vägt ett gram under 67 kg sen innan jag blev gravid så nu har jag åtminstone fått bevisat att det går med lite vilja (och lite piller hehe). När planerar ni att börja er resa (om ni inte redan börjat?) Skriv och berätta gärna!

Ha det så gott ❤️

P&K Amal