Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Över

Nöjda kunder

Varumärket Lepigen ® har funnits sedan 2002 och försäljningen drivs idag av Curitos AB [orgnr 556296-9039] som är en av Nordens ledande nätbutiker för kosttillskott. Vi arbetar idag främst inom viktminskning och vårt varumärke Lepigen är idag ett av de mest kända varumärkena inom viktminskningssegmentet.

 

Vi arbetar kontinuerligt med att utöka och utveckla vårt sortiment samt ta fram produkter med högsta kvalitet för att motsvara våra kunders efterfrågan och förväntningar. Vi levererar idag produkter över hela Norden och planerar att expandera ut i övriga Europa.

 

”Vårt mål är att tillhandahålla en lättillgänglig nätbutik med hög service, snabba leveranser och högkvalitativa produkter”

 

Vår vision

Vår vision är att Lepigen ska bli det ledande  varumärket inom viktminskning i Europa. Vi eftersträvar alltid att leverera den högsta kvaliteten på våra produkter och kommer därför alltid att tillverka våra produkter i Sverige. Vårt mål är att tillhandahålla en lättillgänglig nätbutik med hög service, snabba leveranser och högkvalitativa produkter. Vi har öppet dygnet runt, året runt.

 

Våra produkter

Lepigen.se marknadsför produkter under sitt egna varumärke. Alla produkter tillverkas och levereras direkt från våra fabriker i Stockholm. Tillverkningen och rutinerna kontrolleras av Livsmedelsverket och lyder under Livsmedelslagstiftningen.

 

Vi som jobbar här

Amal Teofilovic Operativ chef – Amal är civilekonom och ansvarar för den dagliga driften av bolaget. Hon har tidigare jobbat på GE Money Bank och Citibank.

 

Kontakta oss

Vi strävar alltid efter att förbättra våra produkter och vår service, så skriv gärna till oss med dina synpunkter och tips på hur vi kan bli ännu bättre. Du kan nå oss antingen via vår adress eller via e-post.

Välkommen till Lepigen.se!

Curitos AB
C/O Teofilovic
Störvägen 4
153 95 Järna
Sverige

E-post: support@lepigen.se

Org Nr: 556296-9039
Moms reg nr: SE556296903901
Bolaget innehar F-skatt