Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Hej på er ?

Hur mår ni idag? Jag mår jättebra förutom att jag har lite ont i halsen. Misstänker att min man smittat mig då han har varit sjuk i 2 dagar nu. Lite trist att bli sjuk nu när jag hade sånt flyt med träningen ? Aja vi får se hur det utvecklar sig. Jag vågade inte gå till gymmet iallafall eftersom jag hört att det är farligt att träna med halsont men jag gjorde en del lättare övningar hemma, på min yogamatta. Jag tänker att det är bättre att göra nånting än ingenting, för psykets skull om inte annat. Jag funkar lite så, om jag skippar träningen då kan jag också fuska lite med maten men om jag har tränat och kämpat så vill jag liksom inte förstöra det. Det är helt fel, jag vet men det är så jag fungerar helt enkelt. Allt eller inget haha. Känner ni igen det?

Hur som helst så kom jag på att jag helt glömt bort att berätta för er vad jag väger i början av min hälsoresa. Vågen säger inte allt, jag vet men det är det enda jag har. Jag har inte tagit mina mått för jag är ingen bra på det så vi får helt enkelt gå på vågen för att mäta mina resultat. Jag publicerar en bild på vad vågen visar i början av min resa så får vi se hur det här slutar. Nu ska jag gå och kurera mig lite. Ha en superfin helg med massa nyttigheter ☺️?