Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Hallå hallå,

Hur mår ni idag? Någon som varit på gymmet imorse? Det var jag nämligen och ni förstår inte?!?! Jag tog en tablett Superstrong imorse innan jag begav mig iväg till gymmet, tänkte testa bara och se vad som händer. Självklart tog jag min X-strong kapsel också men det har jag gjort varje dag den här veckan, 3 gånger om dagen men jag ville testa att kombinera med Superstrong och se vad jag får för effekt. Inte trodde jag att det skulle bli den här effekten. Jag var lite off när jag skulle gå, tvekade ett tag men sen tänkte jag att äh, nu får jag skärpa mig. Tog mitt lilla piller och skyndade iväg. Väl på gymmet så var min plan att ta det lite lugnt..jag började med lite styrketräning. Tränade armar och mage såklart, känns som att man inte kan träna magen tillräckligt hur mycket man än tränar den ☺️ När jag var klar med det så tänkte jag att jag skulle springa en 10-15 min bara för att svettas lite innan jag var klar. Jag ställde mig på bandet och plötsligt kände jag hur jag bara flöt fram på bandet, det var så skönt och jag hade så mycket energi och kände mig så stark. 10-15 min blev 45 min och jag hade kunnat fortsätta springa i säkert 1 h till men var tvungen att avsluta för att skynda mig hem och förbereda Leos lunch. Jag har inte känt mig så stark på gymmet sen jag var 17 år och spelade basket tror jag. Har jag det så minns jag inte det i sånt fall. Skön känsla iallafall. Jag vet dock inte vad jag ska dra för slutsats av detta..? Var det en effekt av Superstrong tabletten eller har jag helt enkelt bara förvandlats till Superwoman?

img_2551