Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Viktminskning

Att hålla sin vikt och samtidigt klara av vardagens bestyr kräver sin disciplin och därför har oftast de flesta bara funderat på att gå ner i vikt. Så vad innebär viktminskning?

 

Viktminskning sker till största delen av att vi minskar vår kroppsvikt vilket sker genom vi gör oss av med kroppens eget fett, vätskor, fettvävnad och muskler. Detta sker genom att vi antingen drar ned på näringsintaget som gör att kroppen får mindre energi än vad den själv förbrukar. Eller så ökar vi vår energiförbrukning genom att motionera, träna eller annan fysisk aktivitet som höjer kroppens energiförbrukning.

 

Nya rön visar att kroppen har en tendens att försöka återgå till den kroppsvikt vi haft under en längre period, vilket leder till att personer som försöks gå ner mycket i vikt till slut går upp samma viktmassa de en gång tappat. Studier visar att kroppen sänker sin egen fettförbränning när vi tappar mycket i vikt och till slut så blir det svårt att hålla ett hälsosamt energiintag, samtidigt som man försöker gå ner i vikt.

 

Att hitta en balans för sin viktnedgång kan vara svårt och man får pröva sig fram med kost och träning som passar i ens vardagliga liv. För tänk på att för att gå ner i vikt och behålla den, så krävs det att man är långsiktig i sitt upptåg.

Saker som hjälper till att öka din fettförbränning.

 

Äta balanserat och inte mer än du behöver

Oavsett vilka dieter som är aktuella, så kommer det alltid till att vi inte ska äta mer än vi behöver. Mat är en energikälla till vår kropp för att den ska prestera. Och vill vi ha en fungerande kropp, så får vi äta en kost som ger oss den energin.

 

Träning

Muskler ökar förbränningen i vår kropp och gör att vi bränner mer hela dygnet. Tänkt på att äta rätt om ni tränar, då muskler kan ta näring från sig själva om vi inte äter tillräckligt.

 

Stark mat

Det vi äter kan påverka kroppens viktminskning. Undrar du varför du svettas när du ätit stark mat? Chili och annan stark mat ökar kroppens värmeproduktion och gör att din förbränning av fett och kolhydrater ökar några procent.

 

Viktminskningspreparat

Det har tagits fram ett antal produkter som innehåller de naturliga ingredienser som kan hjälpa till att öka kroppens fettförbränning. Kombinationen av olika ingredienser  kan underlätta för kroppen att komma igång med sin förbränning och hålla den under en längre period. Detta i kombination med en balanserad kost och träning kommer ge dig garanterat resultat, när du vill gå ner i vikt.