F1-Fatburning Booster

(24 kundrecensioner)

599.00 kr

BOOSTAR Effekten av Lepigen Superstrong
Kan ge dig en effekt av fettförbränning och en ökad mättnadskänsla som hjälper dig att snabbt gå ner i vikt.

Artikelnr: 110004 Kategori:

F1-Fatburning Booster fettförbränningspiller

Fettförbränningstabletter som kan öka din förbränning, kombinerat med Lepigen X-Strong / Superstrong så kan förbränningen öka med upp till 60%. F1-Fatburning Booster fettförbränningspiller kan ge dig en ökad mättnadskänsla som påskyndar din viktminskning utan några biverkningar.

L-arginine är en aminosyra som:
* Hjälper till vid metaboliseringen av lagrat fett.
* Hjälper till att bilda muskelvävnad.
* Kan användas tillsammans med L-ornitine för viktminskning.

L-ornitine är en aminosyra som:
* Har samma egenskaper som L-arginine.
* Ett tillväxthormon som kan användas som fettmetaboliserare stimuleras av L-ornitine.
* Fettförbrännare som kan hjälpa till med viktminskningen.

Rekommenderat intag:
1 kapsel 3 gånger per dag, rekommenderas i samband med måltid.

Denna produkt säljes som kosttillskott. Kosttillskott ska inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Vikt 125 g
L-arginine HCL

400 mg

L-ornitine HCL

300 mg

Hjälpmedel

Gelatin, Vegetabiliskt Magnesiumstearat

Leveranstid

Förpackning

24 recensioner av F1-Fatburning Booster

 1. Lillan

  Kombinerar F1 Fatburning booster med x-strong. Första 4 dagarna stod det stilla på vågen, vilket det brukar göra innan kroppen kommer igång. Vägde mig inte på 1,5 vecka och nu har jag tappat 3 kg. (6 % av vikten) Kunde inte tro vågen så jag tog fram måttbandet som visade -4 cm. Man blir glad och pigg, men var försiktig med kaffet. Den där påtåren kan bli lite för mycket. Det finns inga som helst biverkningar för min del. Det skulle vara att man tappade för mycket vikt då 😉

 2. Sebastian

  F1 är en gammal favorit som hänger med än! Kan inte riktigt uttala mig om hur just dennas sammansättning fungerar. För den ska vara optimal ska den kombineras med något viktminskning/fettförbrännande prepparat! Jag kombinerar detta nu med lepigen x-strong, dock känner jag inte av den effekt jag trodde. Stacker 2 eller 7 i kombination med F1 är de mest optimala för en snabb förbränning, där pratar vi riktig effekt!
  Såklart är detta olika från person till person! Kan nog säga att x-strong är en mildare variant mot stacker vilket kan vara en fördel ibland!

 3. Marie

  Har bara ätit Fat-burn ihop med Superstrong i 3 dagar, men hungern är nästan som bortblåst….. Återkommer senare om vikten.

 4. Elin (verifierad ägare)

  Kombinerar med Lepigen Super strong och det fungerar kanon. Har knappt några hungerskänslor kvar och när dom infinner sig räcker det med bara några tuggor sen är man mätt. Jag har inte fått några bivärkningar men det är viktigt att man dricker vatten och att man tänker på att kroppen behöver mat även om den inte säger det. Speciellt om man tränar. Jag är sjukt nödj iaf!

 5. Elin

  Jag kombinerar med Lepigen Super strong. Jag har knappt några hungerskänslor kvar och när jag väl får dom räcker det med tre tuggor sen är jag mätt igen. Jag har inte haft några bivärkningar men det är viktigt att man dricker vatten och tänker på att kroppen behöver mat även om den inte säger att den är hungrig. En femma till dessa!

 6. Emelie

  Jag har ätit dom i kanske 2 veckor och har tappat 3 kilo, har tränat bra och ”matsuget” är helt borta, har heller inte haft något sug på sött, underbart! Ska klicka hem mer!

 7. Samira

  jätte nöjd!

 8. Lulu C

  jag har tränat regelbundet i över ett år och knappt märkt något resultat men så fort jag började ta f1 så tappade jag några kilo direkt på bara första veckorna.

 9. Genna

  Har provat nu i en vecka men är fruktansvärt hungrig jämt, fast vet ju inte om det beror på kapslarna. Jag kombinera F1 noch Lepigen x strong
  Vet nån om det är normal i början att äta mer än vanlig? Fast jag har inte gått upp något ….då verkar det ju vara bra i alla fall….

 10. Sara

  Har ätit F1+Lepigen X-Strong i 3 veckor nu och kan stolt säga att jag tappat 2,5 kg. Har tränat emellanåt men inte mer än vanligt, ska fortsätta några veckor till och se om viktnedgången håller i sig annars får man väl prova på en sån Lepigen Superstrong. Den ska vara lite starkare va? I övrigt är jag supernöjd med F1, ni som tvekar…sluta med det!

 11. Ann

  Håller med om att det är lite dyrt men jag tycker verkligen att man får valuta för pengarna, jag har gått ner jättemycket på bara 2 månader, jag tränar tre gånger i veckan och har tappat 11 kilo.

 12. Ann H

  Helt fantastiskt resultat men är det inte lite dyrt? Det är absolut värt pengarna men jag trodde att det skulle vara billigare.

 13. Gustav J

  Helt klart det bästa jag har prövat.

 14. Anders Karlsson

  Jag tar både fatbooster och lepigen x-strong, det är helt suveränt tillsammans, har tappat över tio kilo på mindre än två månader, självklart har jag tränat en hel del också men det här kan jag verkligen rekommendera.

 15. Jessica Logärd

  Om dom hade varit lite billigare hade dom fått en femma!

 16. Anna Z

  Det verkar funka d här. Gått ner 5,5kg första månaden och är inte alls lika hungrig längre. 🙂

 17. Nadia Y

  Jag är så himla nöjd, har aldrig provat ett battre viktminskningspiller.
  Jag har tappat 4 kilo på två veckor, grymt bra.

 18. Lotte Petersen

  Havde aldrig troet, det ville fungere så godt! Har Fatburning booster som en gave, havde aldrig købt det selv, men det virker. Jeg tabte 8 kg på to måneder.

  Jeg virkelig anbefale dette produkt til alle, der har kæmpet for at tabe sig, men mislykkedes!

 19. Eva Ericsson

  Väldigt bra produkt men lite för dyr tycker jag. Men vill man vara fin får man lida pin…

 20. Olivia N

  Trodde aldrig att det här skulle fungera så bra! Fick fatburning booster i present, hade aldrig köpt det själv men det funkar verkligen. jag har gått ner 8 kilo på två månader.

  Jag rekomenderar verkligen den här produkten till alla som har kämpat med att gå ner i vikt men inte lyckats!!

  EN KLAR FEMMA!

 21. Moa L.

  Efter att ha provat F1 i ca 3 veckor har jag minskat kraftigt i vikt. Jag tar 2 kaplsar innan jag går upp på löpbandet och resultatet har varit fantastiskt. Har någon därute provat Lepigen X-strong?

 22. Matsa

  Fan va bra! Tappat 6 kg på en månad och då har jag ändå inte överdrivit bantningen. Och enligt burken så är allt naturligt!

 23. Freddy

  Klippte till på viktpaketet, Lepigen X-strong plus F1. Tog en kapsel av varje och drog till gymmet. Efter 5 min på cykeln svettades jag som aldrig förr och mitt vanliga intervallprogram på cykeln kändes klart lättare att ta sig igenom. Är klart imponerad av kombinationen nu återstår det att se hur det påverkar min viktminskning. Återkommer om detta nästa månad! – Freddy

 24. Thomas R.

  Jag tänkte först att det här kan vara en hyfsad produkt. När jag kombinerade det med Lepigen X-strong höjde det verkligen upp min energi flera nivåer! Jag svettas nu på gymmet som aldrig förr. Har någon prövat att kombinera F1 fatburning booster tillsammans med Lepigen Superstrong? Snälla låt mig få veta resultaten.

  /Thomas

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Varukorg
Rulla till toppen