Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
Erbjudande!

Lepigen ® Maxburn

(7 kundrecensioner)

823.50 kr

Vårt mest aggressiva och prisvärda paket med Lepigen Superstrong och Lepigen F1-Fatburning Booster som kombinerat kan hjälpa dig att nå dina mål!

OBS Våra produkter är ej att jämföras med billigare kopior.

Ytterligare hela 20% rabatt om du köper 2 eller fler Maxburn vid samma tillfälle!

Artikelnr: 110005 Kategori:

Beskrivning

F1 innehåller rent arginin som benämns L-arginin. L-formen indikerar att aminosyran förekommer i fri form. Rena så kallade arginintillskott används idag till största delen i samband med träning. Forskning har gjorts och görs kontinuerligt för att kontrollera hur tillskott av L-arginin kan påverka träningsprestationen. I en studie* där 15 friska individer deltog studerade man den direkta effekten av ett tillskott med L-arginin. Testpersonerna lämnade ett blodprov före testet och fick sedan 6 gram L-arginin alternativt lika stor mängd placebo dvs verkningslösa ämnen. Därefter togs blodprov igen vid fyra tillfällen vid aktivitet. Blodproven visade att de som intog L-arginin fick en högre blodvolym i musklerna än de som fått placebo och att de presterade bättre än innan.

*Referens: Acute l-arginine supplementation increases muscle blood volume but not strength performance. Alvares, Conte, Paschoalin, Silva, Meirelles, Bhambhani, Gomes. 2012.

Det andra ämnet i F1 är L-Ornithine som är ett bastillskott av aminosyran L-Ornitin. Det används ofta inom träning för att främja produktionen av tillväxthormon. L-Ornitin är en så kallad icke essentiell aminosyra som har en förmåga att frigöra HGH-hormoner. Sett fysiologiskt så stimulerar L-Ornitin det centrala nervsystemet.

Ytterligare information

Vikt 138 g
Lepigen Superstrong

Innehåll per dagsdos 1 tablett 40 mg
Hjälpmedel : Isomalt, Vegetabiliskt Magnesiumstearat

F1 Fatburning Booster

Innehåll per dagsdos 1 kapsel:
L-arginine HCL: 400 mg
L-ornithine HCL: 300 mg
Hjälpmedel: Gelatin, Vegetabiliskt Magnesiumstearat

Leveranstid

Förpackning

,

Share your thoughts!

4.71 out of 5 stars

7 reviews

Let us know what you think...

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

0 reviews with a 1-star rating

There are no reviews with a 1-star rating yet

×

Logga in

Continue as a Guest

Septemberformen 25% just nu