Sale!

Lepigen ® Maxburn

(7 kundrecensioner)

Det ursprungliga priset var: 1 098.00 kr.Det nuvarande priset är: 823.50 kr.

Vårt mest aggressiva och prisvärda paket med Lepigen Superstrong och Lepigen F1-Fatburning Booster som kombinerat kan hjälpa dig att nå dina mål!

OBS Våra produkter är ej att jämföras med billigare kopior.

Ytterligare hela 20% rabatt om du köper 2 eller fler Maxburn vid samma tillfälle!

Artikelnr: 110005 Kategori:

F1 innehåller rent arginin som benämns L-arginin. L-formen indikerar att aminosyran förekommer i fri form. Rena så kallade arginintillskott används idag till största delen i samband med träning. Forskning har gjorts och görs kontinuerligt för att kontrollera hur tillskott av L-arginin kan påverka träningsprestationen. I en studie* där 15 friska individer deltog studerade man den direkta effekten av ett tillskott med L-arginin. Testpersonerna lämnade ett blodprov före testet och fick sedan 6 gram L-arginin alternativt lika stor mängd placebo dvs verkningslösa ämnen. Därefter togs blodprov igen vid fyra tillfällen vid aktivitet. Blodproven visade att de som intog L-arginin fick en högre blodvolym i musklerna än de som fått placebo och att de presterade bättre än innan.

*Referens: Acute l-arginine supplementation increases muscle blood volume but not strength performance. Alvares, Conte, Paschoalin, Silva, Meirelles, Bhambhani, Gomes. 2012.

Det andra ämnet i F1 är L-Ornithine som är ett bastillskott av aminosyran L-Ornitin. Det används ofta inom träning för att främja produktionen av tillväxthormon. L-Ornitin är en så kallad icke essentiell aminosyra som har en förmåga att frigöra HGH-hormoner. Sett fysiologiskt så stimulerar L-Ornitin det centrala nervsystemet.

Vikt 138 g
Lepigen Superstrong

Innehåll per dagsdos 1 tablett 40 mg
Hjälpmedel : Isomalt, Vegetabiliskt Magnesiumstearat

F1 Fatburning Booster

Innehåll per dagsdos 1 kapsel:
L-arginine HCL: 400 mg
L-ornithine HCL: 300 mg
Hjälpmedel: Gelatin, Vegetabiliskt Magnesiumstearat

Leveranstid

Förpackning

,

7 recensioner av Lepigen ® Maxburn

 1. Lillan (verifierad ägare)

  Kombinerar F1 Fatburning booster med x-strong. Första 4 dagarna stod det stilla på vågen, vilket det brukar göra innan kroppen kommer igång. Vägde mig inte på 1,5 vecka och nu har jag tappat 3 kg. (6 % av vikten) Kunde inte tro vågen så jag tog fram måttbandet som visade -4 cm. Man blir glad och pigg, men var försiktig med kaffet. Den där påtåren kan bli lite för mycket. Det finns inga som helst biverkningar för min del. Det skulle vara att man tappade för mycket vikt då 😉

 2. Britt-marie (verifierad ägare)

  Hej, jag tycker att denna produkt fungerar väldigt bra för mig. Har gått ned 5kg första månaden. Tack så mycket

 3. Björn (verifierad ägare)

  Ihop med lite promenader på morronen så funkar det toppen.

 4. Lena (verifierad ägare)

  Jättebra effekt. Tack

 5. Hans (verifierad ägare)

  Jag använde Lepigen X-strong och maxburn i en månad. Jag upplevde bra effekter som jag läst att man skulle få. Jag utökade min träning och ändrade min kost och gick ned 7 kg när jag använde pillren. De fungerade väldigt bra för mig med andra ord.

 6. Sandra

  Maxburn har hjälpt mig att gå ner ca 6 kg på lite mer än 3 månader. Får mycket mer energi framförallt men jag tror även att min förbränning blivit bättre. Upplever en skjuts på morgonen när jag tar mina tabletter. För mig är det extra viktigt för det är så mycket lättare att röra på sig när man är pigg och känner sig driven.

 7. Lea (verifierad ägare)

  Jag kombinerar F1 fatburing Booster 3ggr dagligen med Superstrong synephrine 1 gång/dag. Tycker det fungerar bra. Efter 1 vecka -2kg på vågen. helt otroligt.
  Tycker inte särskilt att jag fått biverkningar av dessa piller.
  Kan hålla med Er om att man blir piggare.
  Lycka till alla Er! Rekommenderar den absolut!

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Varukorg
Rulla till toppen