Lepigen ® Superstrong

(60 kundrecensioner)

499.00 kr

Prova en av Sveriges mest populära produkter med över 30 000 kunder. Tillverkad i Sverige för maximal kvalitet och trygghet. Ett svenskt bantningspiller helt enkelt!

20% rabatt om du köper 2 eller fler Lepigen ® Superstrong vid samma tillfälle!

Artikelnr: 110002 Kategori:

Lepigen Superstrong
Lepigen Superstrong är tillverkad i Sverige för att uppnå högsta möjliga trygghet och kvalitet. Den innehåller rent synefrin, eller synephrine som det heter på engelska, där innehåll och effekt haft högsta prioritet. Produkten har under en lång tid varit ett av Sveriges populära bantningspiller med över 300 000 kunder. Kan vara intressant såväl för dig som tränar lågintensivt som för dig som styrketränar.

Godkänd av WADA
Synefrin, synephrine, är väldigt populärt bland tävlande idrottsmän och kvinnor och är en av få så kallade stimulanter som är godkända av WADA och därmed tillåtna för tävlande atleter att använda.

Synefrin eller Synephrine och fettförbränning
Synefrin, eller Synephrine på engelska, används vanligen i kosttillskott som marknadsförs inom viktminskning, fettförbränning och bantningspiller. Naturligt finns synefrin i Citrus aurantium, även kallat pomeransskal, som är skalet på omogen frukt. Ur detta skal utvinns alltså synefrin. Synefrin räknas till stimulantia då det anses påverka vårt centrala nervsystem.

Dess egenskaper liknas ofta med vårt kroppsegna andrenalin. Andrenalin brukar utsöndras i kroppen när vi exempelvis blir stressade eller tränar hårt. Dess nytta kan dateras till urminnes tider då hotfulla situationer och stress innebar kamp eller flykt för överlevnad. Tillståndet gör oss alerta och pigga, samt minskar aptiten och ökar vår kroppstemperatur. Allt för att vi bättre ska kunna fokusera på att lösa uppgiften eller situationen vi hamnat i. Dessa egenskaper är självklart positiva när det kommer till fettförbränning och viktminskning. Högre kroppstemperatur medför oftast en ökad energiförbrukning till värme och minskade hungerkänslor gör exempelvis dieter uthärdliga.

Synefrin anses inte ha en lika direktstimulerande effekt som exempelvis koffein, fastän många upplever en uppiggande känsla efter att ha provat ämnet. Färdiga kosttillskott innehåller idag inte dessa två ämnen tillsammans och således innehåller inte Lepigen Superstrong koffein.

I en studie* deltog 12 friska unga män. De delades in i 3 grupper och skulle genomföra 10 repetitioner av övningen benböj i 6 så kallade set, dvs 10 repetitioner x 6, med 80 % av maxkapaciteten och 2 minuters vila emellan de sk seten. Den ena gruppen fick 100 mg synefrin före passet, den andra guppen fick 100 mg synefrin plus 100 mg koffein och den tredje gruppen fick placebo dvs verkningslös tablett. Grupperna fick testa varje preparat i tre dagar, med en veckas mellanrum mellan de olika preparaten med syftet att de inte skulle påverka varandra. Man mätte därpå styrka och hastighet på övningen, utsöndrad mjölksyra samt upplevd nivå av ansträngning. Resultatet visade märkbart högre volymbelastning, samt en högre medelhastighet vid användning av synefrin och synefrin i kombination med koffein i jämförelse med gruppen som fick placebo. Inga biverkningar av preparaten rapporterades heller. Slutsatsen som gjordes var att ett tillskott med synefrin kunde gynna dem som styrketränar.

*Referens: The effects of supplementation with P-Synephrine alone and in combination with caffeine on resistance exercise performance. Ratamess NA, Bush JA, Kang J, Kraemer WJ , Stohs SJ, Nocera VG , Leise MD , Diamond KB, Faigenbaum AD. 17/9 2015.

Dosering:
Tag 1 tablett med ett glas vatten på morgonen på fastande mage och gå sedan den där planerade morgonpromenaden eller träningspasset! Max 1 tablett per dag.

Allergiinformation:
Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Bäst före utgången av: Se stämpel

VIKTIGT! Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Produkten bör förvaras oåtkomlig för små barn. Förvaras torrt, svalt och ej i direkt solljus. Tänk alltid på vikten av mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Denna produkt innehåller synefrin, synephrine, och ska ej intas in kombination med koffein då detta kan påverka blodtrycket. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.  

Vikt 67 g
Synefrin

Innehåll per dagsdos 1 tablett 40 mg

Hjälpmedel

Isomalt, Vegetabiliskt Magnesiumstearat

Förpackning

Leveranstid

60 recensioner av Lepigen ® Superstrong

 1. Maja (verifierad ägare)

  Jag har testat andra liknande märken och billigare produkter och måste säga att Lepigen är det som fungerar för mig. Får mkt energi och har gått ned stadigt nu sedan jag började.

 2. Magdalena (verifierad ägare)

  Får en energikick och har hittills gått ned 8 kg. Lepigens coach har gett mig bra tips och råd kring kosten också.

 3. Pernilla (verifierad ägare)

  Jättenöjd, både med viktnedgången och med den anpassade träningen eftersom jag inte kan träna på gym pga problem med lederna. Rekommenderar varmt!

 4. Peter S

  Lepigen Superstrong fungerar för mig! Gått ned 4,5kg på lite mer än en månad. Är piggare och får en riktig energikick efter att jag tar pillret på morgonen. Är inte alls lika sötsugen heller men det kanske är ett resultat av att jag gått ned i vikt och börjat röra mer på mig.

 5. Rebecca

  Jag undrar lite om vad som händer efter att man slutat äta dem?
  någon som vet och kan svara på det.
  vill ju inte vara tvungen att äta dem hela livet ut 🙂

  Tack på förhand!

 6. le

  Jeg kan ikke se anbefalinger for hvornår man tager pillerne i forhold til at man indtager sin mad.
  Dengang man kunne få letigen skulle man tage pillen 1/2 timer før sit måltid, men hvad skal man med disse for at opnå det bedste resulat?

 7. Sara

  Hade huvudvärk de första dagarna men då hade jag även sovit otroligt dåligt, bestämde mig för att börja med dom när jag hade sovit bra, kan äta extremt lite om dagarna utan att bli hungrig, har fortfarande sug på saker, och blir inte speciellt pigg som alla säger, men kan ha svårt för att sova ibland.

 8. Lea (verifierad ägare)

  Jag kombinerar F1 fatburing Booster 3ggr dagligen med Superstrong synephrine 1 gång/dag. Tycker det fungerar bra. Efter 1 vecka -2kg på vågen. helt otroligt.
  Tycker inte särskilt att jag fått biverkningar av dessa piller.
  Kan hålla med Er om att man blir piggare.
  Lycka till alla Er! Rekommenderar den absolut!

 9. Mia

  Funka bra

 10. 28 vårar

  Tränar 3-4 ggr/v. Mest aerobics. Tar min Lepigen Superstrong i samband med frukosten. Gick ned 3-4 kg första månaden! Jättenöjd!!!

 11. 41 årig kille

  Jag har testat olika lagliga och olagliga tabletter som Reductil, ephedrine och gröna kaffeböner och nu är jag inne på min 8 e dag med Lepigen superstrong.
  Förväntningarna var låga men måste säga att jag älskar Lepigen.
  Jag orkar mer fysiskt och mentalt. Jag är inte hungrig fram till kvällen och sötsuget är borta. Jag motionerar 1 timme om dagen och är knappast trött efteråt.
  Har gått ner 3 kilo på en vecka och det bästa med Lepigen till skillnad av allt annat jag prövat är att jag inte känner av några biverkningar alls.
  Läs ordentlig om det och om ni har något av det som står i varningsrutan då ska ni låta bli och använda Lepigen.
  Jag tar 1 tablett om dagen.

 12. Urban Bregendahl

  Detta skulle ju va en superbra produkt.Har använt den snart 1v å jag blir inte speciellt mycket piggare .Nån viktminskning har det inte blivit än.
  När börjar igentligen viktnedgången?

 13. Malin

  Hoppas mycket på produkten (säkert för mycket; piller som kan göra mig smal…).
  Har ätit Lepigen superstrong i två dagar nu. Känner mig faktiskt fortare mätt och kanske mer fokuserad. Får se hur det går.

 14. Lussekatten (verifierad ägare)

  Har nu kört med Superstrong i snart 4 v och i början gick jag ner 3 kg på direkten men det kanske var mest vätska, nu går det väldigt trögt. Tar 1 varje morgon men läser om er som tar flera om dagen…jag är mest rädd för att få några konstiga biverkningar, det enda jag har märkt hittills är att pulsen kan bli lite högre ibland.
  Någon energikick har jag däremot inte fått, känner mig mest som vanligt och har inga problem med att sova.
  Jag ger det ett par veckor till och ser vad som händer.

 15. Natta

  Bästa produkten någonsin ska man köpa utan tvekan… !!!!!! Tack Lepigen Superstrong denna produkt fungerar super bra för mig 🙂

 16. Natta

  En av de bästa produkter !!!!!!!!!!!!!! Kan absolut rekomendera =)

 17. Olof

  Funkar hur bra som helst för mig. Tog efedrin när jag var yngre och tränade,
  men bara ett piller ca en timme innan träning men ”kicken” håller i sig i ca 6timmar. Dessa funkar nästan likadant.

  Förstår att vissa mår illa, får huvudvärk eller t.o.m går upp i vikt av dessa piller.

  Äter du inget så går kroppen in i ett svältstadie då den spar på allt fett mm som du får i dig. Ha ca 5-6 fasta (små) måltider om dagen.

  Drick mer vatten än vanligt då du motionerar/tränar annars är det klart du mår illa och får huvudvärk. Väldigt vätskedrivande piller:)

 18. Madeléne L (verifierad ägare)

  Efter några dagar har jag ökat från en tablett till fem och känner mig… besviken! Mina förväntningar var höga efter att ha läst alla positiva recensioner och den enda effekt jag känt är på sin höjd lite snurrighet i huvudet 🙂 Lika hungrig och sugen, oförändrat flås och lika trött som tidigare. Ger det ett par dagar till, dyker det inte upp en positiv recension från mig hände ingenting 🙂

 19. Liz

  Visst, jag gick ner med hjälp av dessa. Men kan inte riktigt bestämma mig för om det är värt huvudvärken, illamåendet och yrseln som satte in ibland. Därför blev betyget bara en 3:a.

 20. Frida (verifierad ägare)

  Jag har testat Lepigen superstrong och Lepigen x strong. Lepigen superstrong fungerar genom att verkligen dämpa hungern. Man mår bra psykiskt av de för de ökar prestationen. Jag vet inte hur mycket de förbränner men om man vill må bra under sin viktnedgång så gör man det. Man äter mindre på de och går då ner. Lepigen x strong i kapslar får ämnesomsättningen att jobba järnet och det känns verkligen. Jag uppfattar inte det som att man bli super pigg av de men man rasar i vikt och jag tränar inte ens. Jag är ganska känslig och känner mig lite nere ibland med x strong men jag vet ju att det beror på det, så inga problem där. Jag tror att x strong förbränner bättre men hungerns dämpas bättre med superstrong tycker jag 🙂 Äter 3 tabletter 3 ggr om dagen och har gjort sen jag började nästan och använder kapslarna när jag planerar käka chips och dip typ en lördag. Väger 58 kilo nu och e nöjd. Tack <3

 21. Marre (verifierad ägare)

  Funka inte på mig för fem öre!!!
  Trodde iaf att man skull få sig en liten energikick,men ICKE!!! Åt till sist 6 tabletter om dan och kände inte av dom på minsta vis,viktnedgången lös med sin frånvaro!!! Och då gick (går) jag 2 promenader om dan,ca 40 min vardera. Så de där tio kilona dom lockar med i reklamen…pft!

  (ett till minus är att mina tidigare omdömen INTE blivit publicerade så att alla kan se( såvitt jag ser) så få se denna gång då…)

  Ett plus dock va den snabba leveransen!

  Nä,detta var INGET som funka för MIG!

 22. Marre (verifierad ägare)

  Inne på andra veckan och jag känner absolut ingenting! fortfarande hungrig och ingen kick överhuvudtaget,lite piggare borde man väl känna sig?? Är uppe i 4 tabletter dag men tänker nu öka till 6,händer det inget då. – ja då vet jag inte vad jag ska tro?! Och vågen har inte rört sig ett gram….

 23. Frida

  Jag vet inte om jag läste bruksanvisningen ordentligt men man ska äta som vanligt va?? Dessa tabletter (en gång om dagen) hjälpte mig att sluta röka. Jag känner inget sug efter cigaretter. Jag har rökt i arton år så det är sjukt konstigt men bra. Jag har använt lepigen i 3 dagar och känner mig pigg hela min vakna tid. Jag är aldrig hungrig och får påminna mig själv om att äta regelbundet så att kroppen inte ställer in sig på svält. So far so good. Tar en på morgonen och sover gott om nätterna.

 24. XOXO (verifierad ägare)

  Är inne på andra dan med mina Lepigen Superstrong,få se om jag får några resultat så småningom.Äter 2 piller på morgonen innan promenad och frukost,känner inte av några biverkningar,dock känner jag fortfarande av hungern och energikicken lyser med sin frånvaro. =/ Bara jag som är konstig elr kan det ta ngn dag innan hunger känslorna lägger sig? vill ju gärna känna av en energikick också men den kanske kommer…? =) Hur går det för er andra???

  4* för snabb och smidig leverans iaf! =)

 25. Marre

  Fick hem min burk med Lepigen Superstrong idag, så i morgon kör jag! Ska bli så spännande! =D Hur har det gått för er andra som skrivit tidigare? Fyra * för hur snabbt och smidigt jag fick hem dom! =) sen får vi se vilket resultat det ger,kanske blir en fullpottig femma då?! =)

 26. Stefan l

  Otrolig,jag har nu taget lepigen Superstrong i 3 veckor och tappat 9 kg
  Vill bara säga att man blir glad av att tappa så många kg på så liten tid!
  Med vänlig hälsning,
  Memo21

 27. Sanne (verifierad ägare)

  Mycket bra, vet ej om -10 kg/månad stämmer än men minskar hungern, mycket mer energi och går ner i vikt av de men även för att jag bantar så vet ej ännu om det med min viktminskning har med detta och göra men kan vara =) Eftersom jag brytit hela kroppen och det inte är läkt ännu så orkade jag inte alls lika mycket som innan.. men nu orkar jag hur mycket mer som helst tack vare Superstrong =) Jag vill ju att de ska synas på vågen men är bara tacksam att jag orkar så pass mycket som jag gör och jag måste tvinga i mig mat!

 28. Lady

  Jag har ätit x-strong,booster och superstrong 1 vecka nu……det har hänt nada…..fortsätter ett tag till och ser vad som händer….

 29. Ann-Charlotte Madelaine (verifierad ägare)

  Har bara tagit 1st/ dag i 2 dagar nu och märkte skillnad redan första dagen! Orkade mera än vanligt på träningen och känner mig piggare och gladare än vanligt! Lite svårt att slappna av när man ska sova bara..
  Nu återstår bara om man går ner ngt i vikt av dem. Återkommer ang det.

 30. Therece

  Pigg, glad och mätt känner man sig konstant! Signalen i hjärnan/magen som säger hungrig är som bortblåst! I början var man lite dizzy, hade huvudvärk en gång då jag inte ätit nästan någonting dagen innan.

  Viktigt dock att veta hur man är som person och inte äta tabletterna om man är svag psykiskt… Eller har andra åkommor.

  Känner dock inga problem av att pulsen höjs en smula. Äter man dem tidigt på morgonen så somnar man gott på kvällen! Ät alltså inte tabletterna så sent på eftermiddagen.

  Åsså viktnedgången: Jag har tappat ca 6 kg sen jag började med lepigen och det är ca 3-4 veckor sedan:) Totalt har jag tappat 16,2kg på 11 veckor. Kombinerar pillerna med en LCHP-diet, Low Carb High Protein med väldigt lågt fettintag.

  Känns bra och kommer givetvis beställa mer!

 31. Annika L.

  Har provat i tre månader nu och de verkligen hjälper mig när jag tränar. Varför har ni inte en abonnemangsform?

 32. Håber jeg vil tabe mig :)

  Hvor mange må man max tage om dagen??
  Skal man tage to tabletter af gangen?

 33. Helén

  Har ätit ”kom i gång paketet” + superstrong (en tabl)/dag och är mkt piggare och mår bättre..
  Tar en rask promenad på ca 45 min tre ggr/vecka så hoppas det överflödiga ”rinner” av mig snart 😀
  Skriv gärna vad ni andra har för resultat.. hur mkt ni har ätit av varje,motion. etc..
  Kram Helén

 34. cathrine

  Fungerade inte alls på mig, vet inte om det berodde på att jag inte har så många kilon jag vill tappa. Kanske passar en som har lite mer att ta ifrån!?
  Jag kombinerade med F1. Men jag klarade mig ifrån huvudvärk och övriga biverkningar.

 35. charlotte

  Kombinerar F1 med Lepigen Superstrong. Rasade i vikt de första 4 dagarna (4 kg) och hade enorm energi. Sen sa det stopp. Har nu ätit i 12 dagar ( 1 st Lepigen Super + F1 3 ggr dag). Jag har ökat i vikt med 6kg!!!! Blev överlycklig av de 4 kg jag tappade men har nu gått upp dem + 2 kg till. Finns det någon som kan tipsa mig om jag ska öka dosen. Känner mig mätt hela dagarna och måste påminna mig att äta, och ändå går jag upp i vikt. Vågen har stannat på dessa 6 kg upp i 8 dagar. Kommer det en minskning snart? Nån som vet????

 36. johanna

  jag har användt både tabletterna och kapslarna i omgångar dem fungerar superbra båda delarna, tabletterna är starkare än kapslarna. jag kombinerar med koffeintabletter och då förstärker dem varandra och man får ännu bättre effekt. jag arbetar natt och tar tabletterna för att gå ner i vikt och orka vara vaken hela natten och har ett mycket fysiskt tungt arbete. sover ca 4 t per dygn och skulle aldrig klara det utan lepigen o koffeintab. rekomenderas verkligen..

 37. Larsa

  Vilket kick man får utav 2 tabletter 3 ggr per dag, svettas som en gris när jag är ute och power walkar. Har gått ner 27 kilo på lite mindre än 4 månader. Vill verkligen tacka er för denna produkt jag är en helt annan människa idag och jag är snygg i ansiktet. Mitt ansikte har varit en fettklump men nu är jag är snygg och det är första gången på 10 år som jag kan gå ut på stan och tjejer vänder sig om och tittar på mig. TACK!!! Kommer skicka in hur jag gjort för att lyckas med före och efter bilder och hoppas det blir publicerat här och att jag vinner tävlingen.

 38. Weronica (verifierad ägare)

  Under vecka 1 hände inget alls 🙁

  2 v har nu gått & ja har tappat 1 kg & då har ja ändå rört på mej varje dag me promenad på 40 min, varför tappar ja ej mer? Gör ja nått fel?

  Nu kommer ja öka mina tabletter & hoppas att de hjälper….

 39. Weronica

  1 vecka har nu gått & ja har ej tappat så mycke…. 🙁 Så from idag ökar ja till 4 tabletter om dan & hoppas på att de ska hjälpa 🙂

 40. Maria

  Helt underbar ! Jag tar 1 tablett om dagen och mitt sötsug har försvunit helt och jag känner ingen hungerkänsla alls. Självklart blir man yr av tabletten som folk skriver för även fast man inte ör hungrig så måste ma n ju äta !! Man känner ju direkt när kroppen behöver mat, även om man inte känner sig hungrig. Men jag förstår inte hur folk vågar ta 6 tabletter per dag när det står högst 1?

 41. Freddie J

  Jag har gått ner 5 kilo på två månader utan att göra någonting, jag har ätit precis som vanligt och bara tränat en gång i veckan som jag brukar. =D det enda jag kan klaga på är väl att det är lite dyrt och jag kan få lite ont i huvudet ibland.

 42. Weronica (verifierad ägare)

  Har börjat me mina tabletter idag ja tar 2 st på fm inte fler sen på hele dan… De går väl bra så hoppas ja….
  Får se om detta kommer ge nått resultat!! Får ställa mej på vågen igen om 1 vecka & se om de hänt nått!

 43. Karin

  Hade känt mig så seg och trött under hela vintern, kunde liksom inte riktigt hitta energin till att ta mig till gymmet tills jag provade Lepigen Superstrong för två veckor sen. Jag har aldrig känt mig så här pigg som jag gjort den senaste tiden. Träningen ska vi inte ens prata om, har mer uthållighet nu än någonsin. Jag ÄLSKAR er produkt!!!

 44. åsa

  har gått ner en hel del, över fem kilo på en månad, skulle jag tro.

 45. Daniella S

  Man får verkligen en kick av det här, supermycket enegi och jag är aldrig sötsugen längre. Jag har ingen våg men mina byxor ramlar av! 😀 haha!

 46. Anders

  Jag har helt tappat sötsuget och är inte hungrig längre, jag äter endast för att få i mig näring och det här har verkligen hjälp mig att gå ner i vikt och sluta småäta.

 47. C

  Har testat nu i 2 veckor och gått ner 4 kg, äter 6 tabletter om dagen, går 30 min om dagen och känner inte alls samma trötthet och hungerskänslor.
  Dock ska man inte äta tabletterna tätt inpå när man ska sova, vilket fick mig att bli hyperaktiv och ligga vaken och verkligen inte kunna sova. Men äter man de sista runt 4 på dagen klarar man sig och somnar gott runt klockan 00.
  Rekomenderar dessa varmt!

 48. Susan Davis

  Helt otrolig!! Jag har tagit lepigen synephrine i tre månader och jag har tappat 15 KILO! Jag har kämpat med min vikt sen jag födde mitt sista barn för 8 år sen, jag har alltid varit emot bantnings preparat. Sen hörde jag om lepigen och alla bara pratade om hur bra det var så jag prövade… Tre månader senare väger jag lika mycket som jag gjorde för tjugo år sedan. Jag är så lycklig, helt underbart!

 49. Richard Gårdman (verifierad ägare)

  jag är alltid trött på grund av min reumatism, men här får man energi så det räcker!
  Har även förlorat nästan dem kilo av min övervikt på 2 veckor.
  Rekommenderas varmt!

 50. Klara D

  Jag gillar inte den här produkten, jag har provat i två veckor och jag har haft konstant huvudvärk. Han dock gått ner 3 kilo.

 51. Andreas Martinson

  Wow, hvad en kick du får … Jeg tager 3 tabletter 2 gange om dagen, og jeg får gerne, at bolt på gym og tørremaskiner mere. Er faldet 2 kg på en uge og forbrænde fedt.

 52. Karsten H

  Gode tips tage 3 tabletter 2 gange om dagen eller 2 tabletter 3 gange om dagen. For mig var det ikke nok med 1 tablet hver dag, jeg øget dosis og fik et stort kick og ekstra energi. Jeg gik ned til 8 kg på 1 måned, gå ud og spise Lepigen. Virkelig at anbefale.

  Tabletten bør ikke amme, når det smager dårligt, er det bedst at sluge tabletten med vand så hurtigt som muligt.

 53. Jane T

  Många plus!! rekomenderar verkligen alla att prova lepigen så himla BRA!!!

 54. Henning Andersen

  Gode tips tage 3 tabletter 2 gange om dagen eller 2 tabletter 3 gange om dagen. For mig var det ikke nok med 1 tablet hver dag, jeg øget dosis og fik et stort kick og ekstra energi. Jeg gik ned til 8 kg på 1 måned, gå ud og spise Lepigen. Virkelig at anbefale.

 55. Aurora G

  Jag har aldrig testat något liknande, jag brukade alltid vara trött och hänging på eftermiddagarna men nu är jag pigg och orkar mer än någonsin. Jag har också tappat de extra kilon som jag lagt på mig de senaste två åren.
  Den här produkten kan jag verkligen rekomendera!! 5 poäng!

 56. Nicklas

  Jag är jätte nöjd kan verkligen rekomendera den här produkten.

 57. Mackan

  Äntligen en produkt som har fått mig att känna mig på hugget! Här får man en energikick så det duger! Orkar helt klart mer på gymmet än tidigare.

 58. Lena Johnsson (verifierad ägare)

  Ta inte denna produkt om du är känslig då man får överskottsenergi och inte kan sova på flera timmar, man känner ökad puls och man känner att nackhåren reser sig, Viktminskning är garanterad men det kommer vara lite jobbigt då man ständigt är pigg.

 59. Johan Larsson

  Stort tips ta 3 tabletter 2 ggr per dag eller 2 tabletter 3 ggr per dag. För mig räckte det inte med 1 tablett per dag jag ökade på dosen och fick en rejäl kick och extra energi. Jag gick ner 8 kilo på 1 månad genom att gå och äta Lepigen. Verkligen att rekommendera.

  Tabletten ska man inte suga på då den smakar mycket illa, det bästa är att svälja tabletten med vatten så fort som möjligt.

 60. Håkan Larsson

  Wow vilken kick man får… Jag tar 3 tabletter 2 ggr per dag och jag får sånt bult på gymet och orkar mer. Har gått ner 2 kilo på en vecka och bränt fett.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Varukorg
Rulla till toppen