Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Lepigen ® Superstrong

(57 kundrecensioner)

499.00 kr

Prova en av Sveriges mest populära produkter med över 300 000 kunder. Tillverkad i Sverige för maximal kvalitet och trygghet. Ett svenskt bantningspiller helt enkelt!

20% rabatt om du köper 2 eller fler Lepigen ® Superstrong vid samma tillfälle!

I lager

Artikelnr: 110002 Kategori:

Beskrivning

Lepigen Superstrong
Lepigen Superstrong är tillverkad i Sverige för att uppnå högsta möjliga trygghet och kvalitet. Den innehåller rent synefrin, eller synephrine som det heter på engelska, där innehåll och effekt haft högsta prioritet. Produkten har under en lång tid varit ett av Sveriges populära bantningspiller med över 300 000 kunder. Kan vara intressant såväl för dig som tränar lågintensivt som för dig som styrketränar.

Godkänd av WADA
Synefrin, synephrine, är väldigt populärt bland tävlande idrottsmän och kvinnor och är en av få så kallade stimulanter som är godkända av WADA och därmed tillåtna för tävlande atleter att använda.

Synefrin eller Synephrine och fettförbränning
Synefrin, eller Synephrine på engelska, används vanligen i kosttillskott som marknadsförs inom viktminskning, fettförbränning och bantningspiller. Naturligt finns synefrin i Citrus aurantium, även kallat pomeransskal, som är skalet på omogen frukt. Ur detta skal utvinns alltså synefrin. Synefrin räknas till stimulantia då det anses påverka vårt centrala nervsystem.

Dess egenskaper liknas ofta med vårt kroppsegna andrenalin. Andrenalin brukar utsöndras i kroppen när vi exempelvis blir stressade eller tränar hårt. Dess nytta kan dateras till urminnes tider då hotfulla situationer och stress innebar kamp eller flykt för överlevnad. Tillståndet gör oss alerta och pigga, samt minskar aptiten och ökar vår kroppstemperatur. Allt för att vi bättre ska kunna fokusera på att lösa uppgiften eller situationen vi hamnat i. Dessa egenskaper är självklart positiva när det kommer till fettförbränning och viktminskning. Högre kroppstemperatur medför oftast en ökad energiförbrukning till värme och minskade hungerkänslor gör exempelvis dieter uthärdliga.

Synefrin anses inte ha en lika direktstimulerande effekt som exempelvis koffein, fastän många upplever en uppiggande känsla efter att ha provat ämnet. Färdiga kosttillskott innehåller idag inte dessa två ämnen tillsammans och således innehåller inte Lepigen Superstrong koffein.

I en studie* deltog 12 friska unga män. De delades in i 3 grupper och skulle genomföra 10 repetitioner av övningen benböj i 6 så kallade set, dvs 10 repetitioner x 6, med 80 % av maxkapaciteten och 2 minuters vila emellan de sk seten. Den ena gruppen fick 100 mg synefrin före passet, den andra guppen fick 100 mg synefrin plus 100 mg koffein och den tredje gruppen fick placebo dvs verkningslös tablett. Grupperna fick testa varje preparat i tre dagar, med en veckas mellanrum mellan de olika preparaten med syftet att de inte skulle påverka varandra. Man mätte därpå styrka och hastighet på övningen, utsöndrad mjölksyra samt upplevd nivå av ansträngning. Resultatet visade märkbart högre volymbelastning, samt en högre medelhastighet vid användning av synefrin och synefrin i kombination med koffein i jämförelse med gruppen som fick placebo. Inga biverkningar av preparaten rapporterades heller. Slutsatsen som gjordes var att ett tillskott med synefrin kunde gynna dem som styrketränar.

*Referens: The effects of supplementation with P-Synephrine alone and in combination with caffeine on resistance exercise performance. Ratamess NA, Bush JA, Kang J, Kraemer WJ , Stohs SJ, Nocera VG , Leise MD , Diamond KB, Faigenbaum AD. 17/9 2015.

Dosering:
Tag 1 tablett med ett glas vatten på morgonen på fastande mage och gå sedan den där planerade morgonpromenaden eller träningspasset! Max 1 tablett per dag.

Allergiinformation:
Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Bäst före utgången av: Se stämpel

VIKTIGT! Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Produkten bör förvaras oåtkomlig för små barn. Förvaras torrt, svalt och ej i direkt solljus. Tänk alltid på vikten av mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Denna produkt innehåller synefrin, synephrine, och ska ej intas in kombination med koffein då detta kan påverka blodtrycket. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.  

Ytterligare information

Vikt 67 g
Synefrin

Innehåll per dagsdos 1 tablett 40 mg

Hjälpmedel

Isomalt, Vegetabiliskt Magnesiumstearat

Förpackning

Leveranstid

Share your thoughts!

4.13 out of 5 stars

57 reviews

Let us know what you think...

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

10 reviews with a 4-star rating

 1. 41 årig kille

  Jag har testat olika lagliga och olagliga tabletter som Reductil, ephedrine och gröna kaffeböner och nu är jag inne på min 8 e dag med Lepigen superstrong.
  Förväntningarna var låga men måste säga att jag älskar Lepigen.
  Jag orkar mer fysiskt och mentalt. Jag är inte hungrig fram till kvällen och sötsuget är borta. Jag motionerar 1 timme om dagen och är knappast trött efteråt.
  Har gått ner 3 kilo på en vecka och det bästa med Lepigen till skillnad av allt annat jag prövat är att jag inte känner av några biverkningar alls.
  Läs ordentlig om det och om ni har något av det som står i varningsrutan då ska ni låta bli och använda Lepigen.
  Jag tar 1 tablett om dagen.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 2. Olof

  Funkar hur bra som helst för mig. Tog efedrin när jag var yngre och tränade,
  men bara ett piller ca en timme innan träning men ”kicken” håller i sig i ca 6timmar. Dessa funkar nästan likadant.

  Förstår att vissa mår illa, får huvudvärk eller t.o.m går upp i vikt av dessa piller.

  Äter du inget så går kroppen in i ett svältstadie då den spar på allt fett mm som du får i dig. Ha ca 5-6 fasta (små) måltider om dagen.

  Drick mer vatten än vanligt då du motionerar/tränar annars är det klart du mår illa och får huvudvärk. Väldigt vätskedrivande piller:)

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 3. XOXO (verifierad ägare)

  Är inne på andra dan med mina Lepigen Superstrong,få se om jag får några resultat så småningom.Äter 2 piller på morgonen innan promenad och frukost,känner inte av några biverkningar,dock känner jag fortfarande av hungern och energikicken lyser med sin frånvaro. =/ Bara jag som är konstig elr kan det ta ngn dag innan hunger känslorna lägger sig? vill ju gärna känna av en energikick också men den kanske kommer…? =) Hur går det för er andra???

  4* för snabb och smidig leverans iaf! =)

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 4. Marre

  Fick hem min burk med Lepigen Superstrong idag, så i morgon kör jag! Ska bli så spännande! =D Hur har det gått för er andra som skrivit tidigare? Fyra * för hur snabbt och smidigt jag fick hem dom! =) sen får vi se vilket resultat det ger,kanske blir en fullpottig femma då?! =)

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 5. Sanne (verifierad ägare)

  Mycket bra, vet ej om -10 kg/månad stämmer än men minskar hungern, mycket mer energi och går ner i vikt av de men även för att jag bantar så vet ej ännu om det med min viktminskning har med detta och göra men kan vara =) Eftersom jag brytit hela kroppen och det inte är läkt ännu så orkade jag inte alls lika mycket som innan.. men nu orkar jag hur mycket mer som helst tack vare Superstrong =) Jag vill ju att de ska synas på vågen men är bara tacksam att jag orkar så pass mycket som jag gör och jag måste tvinga i mig mat!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 6. Helén

  Har ätit ”kom i gång paketet” + superstrong (en tabl)/dag och är mkt piggare och mår bättre..
  Tar en rask promenad på ca 45 min tre ggr/vecka så hoppas det överflödiga ”rinner” av mig snart 😀
  Skriv gärna vad ni andra har för resultat.. hur mkt ni har ätit av varje,motion. etc..
  Kram Helén

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 7. Weronica (verifierad ägare)

  Har börjat me mina tabletter idag ja tar 2 st på fm inte fler sen på hele dan… De går väl bra så hoppas ja….
  Får se om detta kommer ge nått resultat!! Får ställa mej på vågen igen om 1 vecka & se om de hänt nått!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 8. C

  Har testat nu i 2 veckor och gått ner 4 kg, äter 6 tabletter om dagen, går 30 min om dagen och känner inte alls samma trötthet och hungerskänslor.
  Dock ska man inte äta tabletterna tätt inpå när man ska sova, vilket fick mig att bli hyperaktiv och ligga vaken och verkligen inte kunna sova. Men äter man de sista runt 4 på dagen klarar man sig och somnar gott runt klockan 00.
  Rekomenderar dessa varmt!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 9. Richard Gårdman (verifierad ägare)

  jag är alltid trött på grund av min reumatism, men här får man energi så det räcker!
  Har även förlorat nästan dem kilo av min övervikt på 2 veckor.
  Rekommenderas varmt!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 10. Håkan Larsson

  Wow vilken kick man får… Jag tar 3 tabletter 2 ggr per dag och jag får sånt bult på gymet och orkar mer. Har gått ner 2 kilo på en vecka och bränt fett.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Logga in

Continue as a Guest