Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Lepigen ® Viktpaket

(1 kundrecension)

898.00 kr

Kom igång paket för dig som vill se snabb effekt. Vi har kombinerat våra två bästa produkter för att maximera dina resultat!

25% rabatt om du köper 2 eller fler viktpaket vid samma tillfälle!

Artikelnr: 110006 Kategori:

Beskrivning

Många har svårt att komma igång med sin viktminskning och bantning och tröttnar ofta när inga resultat uppnåtts. Vi har därför satt ihop ett ”kom igång paket” där vi kombinerar våra bästa produkter för att uppnå maximalt resultat.

Dosering Lepigen Viktpaket:
Tag 1 kapsel F1 Fatburning Booster med ett glas vatten på morgonen på fastande mage. Max 1 kapsel per dag.
Tag 1 kapsel Lepigen X-Strong med ett glas vatten 2 gånger per dag, cirka 30-40 min före måltid. Max 2 kapslar per dag. Bör ej intas efter kl 19 och du bör vänta minst 5 timmar mellan varje intag av Lepigen X-Strong.

Lepigen X-Strong
Vår bästsäljare som sålt över 300 000 exemplar sedan 2002. Svensktillverkat såklart för din maximala trygghet och högsta kvalitet.
Läs mer här

F1 Fatburning Booster
F1 innehåller rent arginin som benämns L-arginin. L-formen indikerar att aminosyran förekommer i fri form. Rena så kallade arginintillskott används idag till största delen i samband med träning. Forskning har gjorts och görs kontinuerligt för att kontrollera hur tillskott av L-arginin kan påverka träningsprestationen. I en studie* där 15 friska individer deltog studerade man den direkta effekten av ett tillskott med L-arginin. Testpersonerna lämnade ett blodprov före testet och fick sedan 6 gram L-arginin alternativt lika stor mängd placebo dvs verkningslösa ämnen. Därefter togs blodprov igen vid fyra tillfällen vid aktivitet. Blodproven visade att de som intog L-arginin fick en högre blodvolym i musklerna än de som fått placebo och att de presterade bättre än innan.

*Referens: Acute l-arginine supplementation increases muscle blood volume but not strength performance. Alvares, Conte, Paschoalin, Silva, Meirelles, Bhambhani, Gomes. 2012.

Det andra ämnet i F1 är L-Ornithine som är ett bastillskott av aminosyran L-Ornitin. Det används ofta inom träning för att främja produktionen av tillväxthormon. L-Ornitin är en så kallad icke essentiell aminosyra som har en förmåga att frigöra HGH-hormoner. Sett fysiologiskt så stimulerar L-Ornitin det centrala nervsystemet.

Innehåll per dagsdos en kapsel:
L-arginine HCL 400 mg
L-ornithine HCL 300 mg

Hjälpmedel/övrigt innehåll: Kapselskal av gelatin, vegetabiliskt magnesiumstearat.

Förpackning: 90 kapslar

Allergiinformation:
Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Bäst före utgången av: Se stämpel

VIKTIGT! Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Produkten bör förvaras oåtkomlig för små barn. Förvaras torrt, svalt och ej i direkt solljus. Tänk alltid på vikten av mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.  

 

Allt detta till det förmånliga priset 799 kr (ord. 994 kr)

Ytterligare information

Vikt 158 g
Lepigen X-Strong

Innehåll per kapsel samt per dagsdos 2 kapslar:
Hallonketon extrakt 140 mg en kapsel samt 280 mg 2 kapslar
Grönt te extrakt 125 mg en kapsel samt 250 mg 2 kapslar
Ginseng extrakt 125 mg en kapsel samt 250 mg 2 kapslar
Piperin extrakt 125 mg en kapsel samt 250 mg 2 kapslar

F1 Fatburning Booster

Innehåll per dagsdos 1 kapsel:
L-arginine HCL: 400 mg
L-ornithine HCL: 300 mg
Hjälpmedel: Gelatin, Vegetabiliskt Magnesiumstearat

Leveranstid

Förpackning

Share your thoughts!

5 out of 5 stars

1 review

Let us know what you think...

0 reviews with a 1-star rating

There are no reviews with a 1-star rating yet

×

Logga in

Continue as a Guest