Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Lepigen ® X-Strong

(95 kundrecensioner)

399.00 kr

Prova vår bästsäljare som sålts i över 300 000 exemplar bara i Sverige. Tillverkad i svensk fabrik för din maximala trygghet och högsta kvalitet. Ett bra bantningspiller helt enkelt!

25% rabatt om du köper 2 eller fler Lepigen ® X-Strong vid samma tillfälle!

Artikelnr: 110001 Kategori:

Beskrivning

Lepigen X-Strong 
Lepigen X-Strong är vår populäraste produkt som sålts i över 300 000 exemplar sedan 2002. Produkten är tillverkad i Sverige för säkerställande av högsta kvalitet och trygghet med bra innehåll och effekt som fokusområden. Den innehåller extrakt av hallonketon, grönt te, ginseng, svartpeppar och cayennepeppar.

Hallonketon
Finns naturligt i hallon och ger bäret dess speciella lukt. Som kosttillskott fick hallonketon sitt genomslag bland kändiseliten i Hollywood som är kända för sina strikta dieter. Ryktet spred sig snabbt till Europa och det har gjorts flera intressanta studier på det av kändiseliten hyllade ämnet. Hittills har forskningen enbart gjorts på djur men den har delvis varit framgångsrik. Man har undersökt om hallonketoner kan jämföras med våra kroppsegna ketoner. Ketoner frigörs vanligtvis i ett fastetillstånd som kännetecknas av intag av kost med lågt kolhydratinnehåll. Levern frisätter i detta fall ketonkroppar som signaler till kroppen att använda fettreserverna som bränsle då glukosnivåerna är obefintligt låga. Detta anses vara en helt naturlig process i vår ämnesomsättning.

Studier* har påvisat att hallonketoner verkar öka utsöndringen av adiponectin. På så vis kan kroppen tillägna sig liknande signaler som vid en ketonutsöndring med skillnaden att vi inte behöver befinna oss i en fasta baserad på lågkolhydratkost. Hittills har inga biverkningar av hallonketon rapporterats.

*Referens: Eight weeks of supplementation with a multi-ingredient weight loss product enhances body composition, reduces hip and waist girth, and increases energy levels in overweight men and women. Lopez HL , Ziegenfuss TN, Hofheins JE, Habowski SM, Arent SM, Weir JP, Ferrando AA. 19/4 2013.
Raspberry ketone increases both lipolysis and fatty acid oxidation in 3T3-L1 adipocytes. Park KS, October 2010.
Anti-obese action of raspberry ketone. Morimoto C, Satoh Y, Hara M, Inoue S, Tsujita T, Okuda H, May 2005.

Grönt te
Liksom kaffe, innehåller te koffein som verkar uppiggande. Man brukar säga att en kopp te innehåller ungefär hälften så mycket koffein som en kopp kaffe. Koffein kan exempelvis hjälpa till under dieter. Man orkar mer när man känner sig pigg trots att man inte fått i sig tillräckligt med kalorier. Med koffein i kroppen kan det kännas mindre jobbigt att träna under en viss intensitet än utan koffein. Vidare så verkar koffein göra fett från fettväven mer tillgänglig för förbränning vilket kan vara positivt vid ren lågintensiv träning exempelvis en power walk på morgonkvisten. Teanin är en aminosyra som återfinns i teblad och verkar kunna minska vissa bieffekter av koffein. Den sägs även hjälpa mot vardagsstress som tyvärr är närvarande i de flestas av våra liv. EGCG eller Epigallocatechin gallate är ett av teets många katekiner, antioxidantgrupp. Vissa studier visar att EGCG samt eventuellt andra ämnen i grönt te hjälper till att förhindra nedbrytandet av adrenalin och noradrenalin i kroppen vilka i sin tur eventuellt kan öka leverns fettomsättning samt mitokondriernas energiförbrukning. Grönt te innehåller även en rad andra ämnen som kan ha olika hälsoeffekter samt fungera som antioxidanter exempelvis olika polyfenoler, klorofyll med mera. Det finns dock inte tillräckligt med studier i dagsläget för att kunna säga något med säkerhet mer än att de gör någonting.

Ginseng
Ginseng är en rot som i tusentals år har använts i delar av Asien som stimulerande medel vid trötthet. Det asiatiska namnet för ginseng är Panax ginseng. Den aktiva substansen i ginseng är ginsenosid.

Vissa studier* tyder på att, förutom att ginseng kan ha en uppiggande effekt, även skulle kunna bidra till en bättre fysisk prestation. I en studie undersökte man om en singeldos på 1350 mg av notoginseng, samma vetenskapliga släkte som Panax ginseng, kunde öka syreupptagningsförmågan, uthålligheten och medelblodtrycket. 29 otränade vuxna personer i åldrarna 20-35 år valdes slumpmässigt ut och delades in i en testgrupp bestående av 13 personer, samt en kontrollgrupp bestående av16 personer. Testgruppen fick under 30 dagar inta ett tillskott på 1350 mg notoginseng per dag, medan kontrollgruppen fick placebo dvs verkningslösa piller. Mätningar utfördes både innan och efter testperioden. Resultaten ansågs vara intresseväckande då testgruppen hade en betydande förbättrad uthållighet i samma veva som det maximala medelblodtrycket hade sänkts. Enligt den här studien kunde alltså tillskott med ginseng bidra till en förbättrat fysisk prestation.

*Referens: Reay JL, Kennedy DO, Scholey AB. Single doses of Panax ginseng (G115) reduce blood glucose levels and improve cognitive performance during sustained mental activity.J Psychopharmacol 2005 Jul;19(4):357-65.

Piperin 
Piperin är en alkaloid som ger svartpeppar, Piper nigrum, sin starka och bränannde smak. Piperinets primära värde är dess förmåga att förbättra biotillgängligheten hos vissa andra vitaminer och mineraler. Detta undersöks fortfarande men piperin har blivit känt för att hämma enzymerna P-glykoprotein och CYP3A4 hos människor som äter det. Dessa enzymer är bland annat involverade i metabolism och transport av olika metaboliter.

Capsicum annuum
Cayennepeppar har använts i tusentals år i Central- och Sydamerika och är ett samlingsnamn för en grupp inom arten spansk peppar, Capsicum annuum. I en studie* har det visats att den kan öka temperaturen och syresättning samt vara svettdrivande och öka fettförbränningen.

*Referens: Biological Activities of Red Pepper (Capsicum annuum) and Its Pungent Principle Capsaicin: A Review. Srinivasan K 3/7 2016.

Dosering:
Tag 1 kapsel med ett glas vatten 2 gånger per dag, cirka 30-40 min före måltid. Max 2 kapslar per dag. Bör ej intas efter kl 19 och du bör vänta minst 5 timmar mellan varje intag av Lepigen X-Strong.

Allergiinformation:
Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Bäst före utgången av: Se stämpel

VIKTIGT! Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Produkten bör förvaras oåtkomlig för små barn. Förvaras torrt, svalt och ej i direkt solljus. Tänk alltid på vikten av mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.  

Ytterligare information

Vikt 85 g
Lepigen X-Strong

Innehåll per kapsel samt per dagsdos 2 kapslar:
Hallonketon extrakt 140 mg en kapsel samt 280 mg 2 kapslar
Grönt te extrakt 125 mg en kapsel samt 250 mg 2 kapslar
Ginseng extrakt 125 mg en kapsel samt 250 mg 2 kapslar
Piperin extrakt 125 mg en kapsel samt 250 mg 2 kapslar
Capsicum annuum extrakt 125 mg en kapsel samt 250 mg 2 kapslar

Hjälpmedel

Gelatin, Vegetabiliskt Magnesiumstearat

Förpackning

Leveranstid

Share your thoughts!

4.13 out of 5 stars

95 reviews

Let us know what you think...

19 reviews with a 3-star rating

 1. ellinor (verifierad ägare)

  dom funkar och så, man blir inte lika hungrig och man får mindre mått men,,
  jag får ont och domnigar i olka delar av kroppen om jag tar den för sent på dagen. På kvällen får man ont och ipren hjälper inte. Funderar på att sluta äta 🙁

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 2. Sebastian

  Helt ok men känner inte mycket av den som andra skriver! Kanske är imun mot dessa produkter eller så jämför jag med stacker!
  Det jag har lärt mig av alla typer av fettförbännande produkter är att känner du av att du tar produkten, då är det bra produkt o ger effekt!
  Första tabletten ska man känna ett typ av rus i kroppen, detta kännetecknar en effektiv produkt. Det har jag inte känt med dessa tyvärr.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 3. Dockan

  Detta är dag nr 2 och än så länge kan jag säga så här:

  Fördelar:
  * Piggare (Fastän jag äter mindre orkar jag mer. POSITIVT.)
  * Hungerkänslorna minskar (Visst känner jag att jag blir hungrig då och då men inte lika mycket som innan. STOR SKILLNAD DÄR.)

  Nackdelar:
  * Svårare att somna (Det går visst att somna, men som sagt det tar lite längre tid. Har man sömnsvårigheter ska man nog inte ta dessa piller. Men som alla säger. Det är olika för alla.)
  * För lite vatten gör att jag mår dåligt. (Det gäller dricka en del vatten för att må bra. Jag har läst att vissa börjar spy, men nu vet jag varför – FÖR LITE VATTEN)

  Än så länge känner jag inte av något i hjärtat. Vi får väl se. Jag tänkte uppdatera mer om en vecka eller två. Jag har köpt en burk lepigen och ska äta dessa i 30 dagar och hoppas verkligen att jag lyckas gå ner 7-8 kg. Jag är både SPÄND och FÖRVÄNTANSFULL! 🙂

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 4. Marie

  Tagit F1 och x-strong i 3 dagar, funkar jättebra. Knappt hungrig, OCH pigg. Återkommer senare om vikten.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 5. Danni

  Det är lite lustigt att läsa alla dessa recensioner. Ni skriver att ni motionerat och ätit nyttigare. Jamen eeeeeeeeeh – då är det väl SJÄLVKLART att ni går ner i vikt?! Har väl inte med PILLRET att göra?
  Jag har börjat först idag, det enda jag kan säga är att jag känner mig piggare av det redan efter några timmar och bara DET kan ju vara värt besväret. 🙂
  Men om jag sen går ner eller inte, återstår att se. Om jag motionerar och käkar grönsaker vore det konstigt om jag INTE gick ner.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 6. Maria D.L

  Tack till alla som har skrivit omdömen!
  Man blir verkligen peppad av att höra hur det har gått för er.
  Stort grattis till er viktnedgång. Jag har nu beställt och hoppas på fantastiska resultat. Har 20 kg att gå ner. Jag återkommer med resultat!!! 😀

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 7. Caroline

  Jag har bara ätit lepigen x-strong i tre dagar men jag känner mig verkligen piggare än någonsin. För en gångs skull känner jag inte för att lägga mig under täcket direkt när jag kommer hem på eftermiddagen. Om jag har gått ned något i vikt vet jag inte ännu, och det tror jag inte utan man får nog ge det lite mer tid än tre dagar. Men jag känner mig verkligen mindre hungrig och mitt sötsug har minskat väldigt mycket.
  Har ALLTID varit en riktig gottegris, och är ofta sugen på socker direkt efter middagen. I fredags då det var första dagen jag tog leipigen så var jag inte sugen på godis ens till fredagsmyset,och tro mig…det burkar jag vara! är ett riktigt chokladmonster.
  Sedan om det är inbillning det vet jag inte…men i vilket fall som helst så fungerar det!

  Promenerar två lagom långa promenader per dag, ofta 30 min på morgonen/förmiddagen och 30 min kvällspromenad. Utöver det tränar jag afropowerdance varje fredag, och gymmar 2-3 gånger i veckan utöver det.

  Hoppas hoppas hoppas att jag märker resultat om någon vecka iallafall, vill ha tillbaka min platta mage 🙂

  Jag är nöjd hittils!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 8. Emelie

  Jag älskar pillnerna och ska nu beställa hem mer!
  Jag tar pillrena (både lepigen och F1) tillsammans 30-45 minuter innan måltid och varför man tar dom då är för att pillrena gör att man känner sig mätt och man äter inte onödigt! (enligt mig) jag har nästan tappat matsugen helt, haha, inte så bra för man måste ju äta. På lite mer än två veckor har jag gått ner 3 kilo med hjälp av pillnerna, har motionerat bra varje dag osv. Första veckan kände jag inget alls, kändes som jag hade rasat i vikt och såvidare, men inget hade hänt med vågen, jag hade nästan gått upp ett halvt kilo, men efter några dagar så SWISCH så var två kilo borta och sen ett till och nu är jag inne på min tredje vecka och mitt fjärde kilo 🙂 (jag har 15 kilo att få bort) så det blir klicka hem ännu fler av dessa mirakel burkar!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 9. Ericca

  Jag har ätit tabletterna endast någon vecka nu och den effekten jag märker av främst är svettningar vid ansträngning (förbränningen har kommit igång) plus att det tar emot att äta större måltider men jag är fortfarande hungrig konstant vilket kan bero på förbränningen.

  Jag har INTE gått ner i vikt (faktiskt gått upp ett par kilo, men kan bero på större intag av mat) men DÄREMOT gått ner i omfång. Min stora ballongmage har sjunkit, bebisfettet minskat och midjemåttet är nu mindre. Utan att ha gått ner ett kilo så kan jag komma i mina jeans som jag inte kunnat ha på ett år!

  Det krävs antagligen en längre tids användning för att kunna gå ner i vikt vilket jag är lite smått besviken över. Detta preparat skulle ge en snabb och säker viktminskning så även om måtten minskat så ska ju vikten rasa.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 10. Anna.A. (verifierad ägare)

  Har testat detta en vecka nu och vågen har inte rört sig ett gram, varken upp eller ner. Är ganska överviktig och då har jag hört att det ska gå lättare men icke! Hmm, jag ger Lepigen en chans nån vecka till men som det ser ut nu blir det inte någon ny beställning av X-Strong.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 11. Bonnie Lundström

  Jag har testat Lepigen x-strong, dessvärre inte till 100% . Idags läge har jag återupptagit ”ätandet” av Lepigen. Får dessvärre halsbränna av dom. Lite syns det faktiskt på vågen, så tar man sig tid och äter 30-40min efter man tagit den och dricker mycket vatten så gör de nytta. Nu vet jag ju inte om man går ner 15 kg på 1 mån. men men.Jag kompletterar med Acai-tabletter.
  Så ge det tid o drick mycket vatten.
  JAg tror att man stressar iväg för att man vill gå ner i vikt så känner jag ibland.
  Mvh
  Bonnie

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 12. Linda

  Jag har testar dessa nu i fyra veckor utan resultat, jag använder Lepigen x-stron + fatburning booster, ingenting har hänt på vågen.
  Det innebär att jag slängt bort 1000:- jävla skojeri!!!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 13. sandra

  Hej, jag undrar om det är farligt att äta detta om man äter p-piller. jag har ätit mina i två dagar nu, har haft lite huvudvärk och varit lite yr men annars har det gått bra. Hur ska man göra för att gå ned på bästa sätt? med hjälp av de här? MVH Sandra

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 14. majsan

  har precis börjat använda lepigen x-strong (ca en vecka) och har ännu inte märkt ngt resultat på vikten. Undrar vad ni som gått ner så mycket äter? Jag försöker hålla mig ifrån mat med mycket kolhydrater o fett o så motionerar jag en gång i veckan utöver vanlig daglig rörelse. Ngn med bra tips för att öka förbränningen?

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 15. Ankan

  Är det någon mer som får hjärtklappning av dessa? Har ätit dom ca 5 dagar och inte märkt något med vikten ännu!!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 16. Sofie

  Jag är relativt ny på det här med viktminskningspiller, om än jag är hyfsat påläst angående träning och mat.

  Jag vet att efedrin och synefrin kan vara farligt för bl.a. hjärtat. Men efter att ha läst innehållsdeklarationen på Lepigen X-strong noga, så hittar jag inget av ovanstående, eller något som kan motsvara detta.

  Är Lepigen X-strong mindre riskfyllt och mer naturligt? Det är så jag fattat det..

  Tacksam för svar, från er kloka och pålästa användare 🙂

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 17. Marcus

  Börjar köra med detta för fullt nu. Kör paketet då denna ihop med F1 Fatburning Booster. Jag skulle dock gärna vilja veta vad ni äter kör ni GI med detta ?

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 18. Sam

  Jag fick huvudvärk av tabletterna men gick ner 4 kilo på två veckor sen slutade jag att ta dom.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 19. Anders Karlsson

  Förut kunde man köpa Lepigen Superstrong och kombinera Lepigen X-Strong och superstrong ihop. Nu kan man inte det längre vart hittar jag Lepigen Superstrong någonstans? Annars funkar produkten mycket bra och gå ner i vikt, ja det gör man.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Logga in

Continue as a Guest