Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Lepigen ® X-Strong

(95 kundrecensioner)

399.00 kr

Prova vår bästsäljare som sålts i över 300 000 exemplar bara i Sverige. Tillverkad i svensk fabrik för din maximala trygghet och högsta kvalitet. Ett bra bantningspiller helt enkelt!

25% rabatt om du köper 2 eller fler Lepigen ® X-Strong vid samma tillfälle!

Artikelnr: 110001 Kategori:

Beskrivning

Lepigen X-Strong 
Lepigen X-Strong är vår populäraste produkt som sålts i över 300 000 exemplar sedan 2002. Produkten är tillverkad i Sverige för säkerställande av högsta kvalitet och trygghet med bra innehåll och effekt som fokusområden. Den innehåller extrakt av hallonketon, grönt te, ginseng, svartpeppar och cayennepeppar.

Hallonketon
Finns naturligt i hallon och ger bäret dess speciella lukt. Som kosttillskott fick hallonketon sitt genomslag bland kändiseliten i Hollywood som är kända för sina strikta dieter. Ryktet spred sig snabbt till Europa och det har gjorts flera intressanta studier på det av kändiseliten hyllade ämnet. Hittills har forskningen enbart gjorts på djur men den har delvis varit framgångsrik. Man har undersökt om hallonketoner kan jämföras med våra kroppsegna ketoner. Ketoner frigörs vanligtvis i ett fastetillstånd som kännetecknas av intag av kost med lågt kolhydratinnehåll. Levern frisätter i detta fall ketonkroppar som signaler till kroppen att använda fettreserverna som bränsle då glukosnivåerna är obefintligt låga. Detta anses vara en helt naturlig process i vår ämnesomsättning.

Studier* har påvisat att hallonketoner verkar öka utsöndringen av adiponectin. På så vis kan kroppen tillägna sig liknande signaler som vid en ketonutsöndring med skillnaden att vi inte behöver befinna oss i en fasta baserad på lågkolhydratkost. Hittills har inga biverkningar av hallonketon rapporterats.

*Referens: Eight weeks of supplementation with a multi-ingredient weight loss product enhances body composition, reduces hip and waist girth, and increases energy levels in overweight men and women. Lopez HL , Ziegenfuss TN, Hofheins JE, Habowski SM, Arent SM, Weir JP, Ferrando AA. 19/4 2013.
Raspberry ketone increases both lipolysis and fatty acid oxidation in 3T3-L1 adipocytes. Park KS, October 2010.
Anti-obese action of raspberry ketone. Morimoto C, Satoh Y, Hara M, Inoue S, Tsujita T, Okuda H, May 2005.

Grönt te
Liksom kaffe, innehåller te koffein som verkar uppiggande. Man brukar säga att en kopp te innehåller ungefär hälften så mycket koffein som en kopp kaffe. Koffein kan exempelvis hjälpa till under dieter. Man orkar mer när man känner sig pigg trots att man inte fått i sig tillräckligt med kalorier. Med koffein i kroppen kan det kännas mindre jobbigt att träna under en viss intensitet än utan koffein. Vidare så verkar koffein göra fett från fettväven mer tillgänglig för förbränning vilket kan vara positivt vid ren lågintensiv träning exempelvis en power walk på morgonkvisten. Teanin är en aminosyra som återfinns i teblad och verkar kunna minska vissa bieffekter av koffein. Den sägs även hjälpa mot vardagsstress som tyvärr är närvarande i de flestas av våra liv. EGCG eller Epigallocatechin gallate är ett av teets många katekiner, antioxidantgrupp. Vissa studier visar att EGCG samt eventuellt andra ämnen i grönt te hjälper till att förhindra nedbrytandet av adrenalin och noradrenalin i kroppen vilka i sin tur eventuellt kan öka leverns fettomsättning samt mitokondriernas energiförbrukning. Grönt te innehåller även en rad andra ämnen som kan ha olika hälsoeffekter samt fungera som antioxidanter exempelvis olika polyfenoler, klorofyll med mera. Det finns dock inte tillräckligt med studier i dagsläget för att kunna säga något med säkerhet mer än att de gör någonting.

Ginseng
Ginseng är en rot som i tusentals år har använts i delar av Asien som stimulerande medel vid trötthet. Det asiatiska namnet för ginseng är Panax ginseng. Den aktiva substansen i ginseng är ginsenosid.

Vissa studier* tyder på att, förutom att ginseng kan ha en uppiggande effekt, även skulle kunna bidra till en bättre fysisk prestation. I en studie undersökte man om en singeldos på 1350 mg av notoginseng, samma vetenskapliga släkte som Panax ginseng, kunde öka syreupptagningsförmågan, uthålligheten och medelblodtrycket. 29 otränade vuxna personer i åldrarna 20-35 år valdes slumpmässigt ut och delades in i en testgrupp bestående av 13 personer, samt en kontrollgrupp bestående av16 personer. Testgruppen fick under 30 dagar inta ett tillskott på 1350 mg notoginseng per dag, medan kontrollgruppen fick placebo dvs verkningslösa piller. Mätningar utfördes både innan och efter testperioden. Resultaten ansågs vara intresseväckande då testgruppen hade en betydande förbättrad uthållighet i samma veva som det maximala medelblodtrycket hade sänkts. Enligt den här studien kunde alltså tillskott med ginseng bidra till en förbättrat fysisk prestation.

*Referens: Reay JL, Kennedy DO, Scholey AB. Single doses of Panax ginseng (G115) reduce blood glucose levels and improve cognitive performance during sustained mental activity.J Psychopharmacol 2005 Jul;19(4):357-65.

Piperin 
Piperin är en alkaloid som ger svartpeppar, Piper nigrum, sin starka och bränannde smak. Piperinets primära värde är dess förmåga att förbättra biotillgängligheten hos vissa andra vitaminer och mineraler. Detta undersöks fortfarande men piperin har blivit känt för att hämma enzymerna P-glykoprotein och CYP3A4 hos människor som äter det. Dessa enzymer är bland annat involverade i metabolism och transport av olika metaboliter.

Capsicum annuum
Cayennepeppar har använts i tusentals år i Central- och Sydamerika och är ett samlingsnamn för en grupp inom arten spansk peppar, Capsicum annuum. I en studie* har det visats att den kan öka temperaturen och syresättning samt vara svettdrivande och öka fettförbränningen.

*Referens: Biological Activities of Red Pepper (Capsicum annuum) and Its Pungent Principle Capsaicin: A Review. Srinivasan K 3/7 2016.

Dosering:
Tag 1 kapsel med ett glas vatten 2 gånger per dag, cirka 30-40 min före måltid. Max 2 kapslar per dag. Bör ej intas efter kl 19 och du bör vänta minst 5 timmar mellan varje intag av Lepigen X-Strong.

Allergiinformation:
Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Bäst före utgången av: Se stämpel

VIKTIGT! Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Produkten bör förvaras oåtkomlig för små barn. Förvaras torrt, svalt och ej i direkt solljus. Tänk alltid på vikten av mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.  

Ytterligare information

Vikt 85 g
Lepigen X-Strong

Innehåll per kapsel samt per dagsdos 2 kapslar:
Hallonketon extrakt 140 mg en kapsel samt 280 mg 2 kapslar
Grönt te extrakt 125 mg en kapsel samt 250 mg 2 kapslar
Ginseng extrakt 125 mg en kapsel samt 250 mg 2 kapslar
Piperin extrakt 125 mg en kapsel samt 250 mg 2 kapslar
Capsicum annuum extrakt 125 mg en kapsel samt 250 mg 2 kapslar

Hjälpmedel

Gelatin, Vegetabiliskt Magnesiumstearat

Förpackning

Leveranstid

Share your thoughts!

4.13 out of 5 stars

95 reviews

Let us know what you think...

12 reviews with a 4-star rating

 1. Sara (verifierad ägare)

  Jag har tagit 2-4 tabletter/dag och de tar udden av hungern. Jag känner inte av några biverkningar. Däremot känner jag mig inte på något sätt piggare av dem, får inte någon extra energi. Men vill man endast ha en tablett som dämpar aptiten så är de här bra.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 2. Elisabet

  Jag har ätit dessa piller i snart en månad. Jag har inte känt av några bieffekter alls, och jag har gått ned 2,5 kg! Jag är supernöjd. Kan knappt fatta att jag gått ned det på mindre än en månad, utan att träna. Dock har jag tänkt mycket på vad jag ätit. Jag äter väldigt lite kolhydrater, och självklart inte godis eller chips mm. Ska köpa en ny burk så fort jag får pengar!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 3. Maja

  Jag har bara tagit dessa i två dagar nu och tänkte väl egentligen inte skriva en recension förrän jag såg resultat men imorse vaknade jag (av mig själv) halv sex på morgonen (jag pluggar så brukar inte vakna innan nio), gick på en två timmar lång promenad med hunden och kom hem och dammsugade hela lägenheten – allt innan jag normalt brukar gå upp. Energin är helt sjuk, men inte på ett obehagligt sätt, mer som att jag bara är pigg liksom. Vågen visar ingen förändring än men det har ju som sagt bara gått två dagar. Jag tar 1-2 om dagen, 3 hade nog blivit lite för mycket just med tanke på all överskottsenergi. Om inte annat lär jag ju gå ner i vikt av att vara mer aktiv, gå upp tidigare och sova lättare på kvällen. Jag är nöjd än så länge, uppdaterar om några veckor om jag gått ner något som inte kan räknas till långa promenader och tidig frukost 🙂

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 4. Marie

  och då hände förstås ingenting.
  I början tog jag två tabletter per dag, innan lunch och innan middag. Kände hur det började fungera på en gång, blev lite yr ibland men hungern försvann. Orkade till slut bara äta en tredjedel av maten på tallriken!
  Men sen började jag slarva, tog varannan dag eller bara 3 tabletter per vecka och trots att jag blev pigg så fick jag liksom ingen balans och det förstörde det lite för mig.
  Ska köpa en ny burk och denna gång ska jag se till att sköta mig!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 5. Linnea (verifierad ägare)

  Jag har tagit Lepigen x-strong en månad nu och dom har funkat jätte bra. Jag känner mig piggare och framför allt mätt. Under påskhelgen så har jag till och med låtit bli och ta dom då jag har velat äta mycket och märkt stor skillnad då jag blivit mer hungrig och kunnat frossa.. så man märker stor skillnad från att ta dom eller inte 🙂 Det som är jobbigt när man bantar är just orkeslösheten och hungern, men med lepigen så är det riktigt roligt när man ska gå till gymmet och man känner sig inte sugen på att äta mer än man behöver 🙂

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 6. Pilla

  Har hållit på med F1 Fatnurningbooster + Lepigen X-Strong i 2 veckor nu..
  vägde 69kg innan och nu väger jag 67kg, så visst märks det men hade hoppats på mera…Kan kanske ha att göra med att jag inte är ”överviktig” utan vill bara få bort mina graviditetskilon..
  Funkar nog bättre om man är överviktig…Kanske något för alla att tänka på!!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 7. 4barnsmamma (verifierad ägare)

  Har nu ätit i 2 veckor o inte minskat så mycket som jag trodde.. bara ett ynka kg MEN jag har minskat 5 cm i midjan o 4 runt stussen.. så jag kör på! Har inga biverkningar alls, tror jag:) Har 3 små barn under 5 år o har tyvärr inte så mycket tid över för att träna just nu.. men ska försöka ta en promenad varannan dag.. Positivt är att sötsuget försvinner o man blir inte hungrig på samma sätt.. återkommer efter 4 veckor!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 8. Elin (verifierad ägare)

  Har provat produkten i 2 veckor, har gått ner -5,2kg.

  Ett tips till er som vill börja prova, var noga med att verkligen ta den 30min före mat. För bästa resultat, iaf har det fungerat för mig.

  för mig har jag fått förminskade lår/vader/midja. är riktigt nöjd hittintills.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 9. Rikard B

  Fick mer energi och känner mig piggare, framförallt när jag ska ut och gå/motionera. Svettas mer och är mycket nöjd. Lepigen X-Strong innehåller blandannat Chili i koncentrerad form höjer fettförbränningen med upp till 15%.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 10. Stormlund

  Har gått ner 6 kilo på nästan 2 månader. Ska lägga en ny beställning med Superstrong också. Har verkligen lyckats med min bantning.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 11. Freddy

  Klippte till på viktpaketet, Lepigen X-strong plus F1. Tog en kapsel av varje och drog till gymmet. Efter 5 min på cykeln svettades jag som aldrig förr och mitt vanliga intervallprogram på cykeln kändes klart lättare att ta sig igenom. Är klart imponerad av kombinationen nu återstår det att se hur det påverkar min viktminskning. Återkommer om detta nästa månad! – Freddy

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 12. Lena Berg

  Produkten funkar bra men vill man gå ner riktigt mycket ska man kombinera F1 Fatnurningbooster + Lepigen X-Strong + Lepigen Superstrong och ut och gå några timmar i veckan. Jag har gått ner 12 kilo på 4 veckor och ska snart gifta mig coh behöver gå ner ytterligare 8 kilo. Så nu väntar jag på min andra leverans och hoppas den kommer inom kort. Kan verkligen rekommendera denna metod till alla som är desperata och provat allt.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Logga in

Continue as a Guest