God fortsättning på er alla,

jag har varit lite frånvarande jag vet men jag har haft så mycket att stå i. Vi har varit sjuka i omgångar här hemma, det har firats jul och nyår, det har städats och handlats och rests en del också. Phiuuu, nu börjar det lugna ner sig lite och jag lovar att vara mer aktiv. Självklart har mitt fokus inte heller varit på att tappa några kilon under denna period och jag har inte velat påverka någon av er negativt så jag har föredragit att hålla mig borta ☺️ Nu däremot är jag tillbaka, det är ett nytt år och det är nya tag som gäller. Nu kör vi på riktigt. Fram till sommaren. Vi ska komma i form och vi ska uppnå våra mål. Tillsammans. Ok?? Är ni med mig? Nu går jag och förbereder lite citronvatten med ingefära till mig och maken, dämpar sötsug har jag hört.

P&K Amal