Vad är ämnesomsättning?

Kroppens ämnesomsättning, metabolism, är en process som omvandlar alla näringsämnen du intar, bryter ned dem med kemiska reaktioner och omsätter dem sedan till energi. Dem näringsämnen som inte behövs avlägsnas ur kroppen på naturlig väg eller lagras för senare bruk.

 

Gå ner i vikt snabbt

För att nå snabba och långvariga resultat med sin viktminskning så krävs det att man har en bra ämnesomsättning. Den varierar från person till person och vissa har en för låg ämnesomsättning att inga metoder hjälper för att gå ner i vikt. Här kommer Lepigen ® produkter in bilder och hjälper till att öka kroppens naturliga ämnesomsättning och höjer kroppens egna fettförbränning. Produkterna bygger på naturliga ingredienser och innehåller växtextrakt som sätter fart på kroppen förbränning. Lepigen har noga valt ut ett antal extrakt som tillsammans skapar ett effektivt och snabbt sätt att gå ner i vikt, och utan dem biverkningar som kan uppkomma med andra produkter.
Lepigen ® ger snabba resultat, men eftersom alla är unika i både personlighet och kropp så varierar resultaten från person till person. Därför rekommenderar vi att använda Lepigen ® åtminstone 1-3 månader för bästa resultat.