Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Vad är fettförbränning?

Enkelt uttryckt så handlar fettförbränning om relationen mellan hur mycket energi du får i dig och hur mycket energi du gör av med. Allt energiintag sker genom den mat du äter och beroende på hur nyttig eller ”onyttig” din kost är så varierar mängden energi som kroppen tar upp. För att inte lägga på sig vikt så måste kroppen göra sig av med samma mängd energi som kroppen tar upp, och vill du gå ner i vikt måste du göra dig av med mer energi än vad får i dig.

 

Energi

När vi pratar om energi så pratar vi även om kalorier (kcal), och vill du gå ner ett kg kroppsvikt så behöver kroppen göra sig av med 7000 kcal. Vill du göra dig av med ett kg kroppsfett så är det 9000 kcal som kroppen behöver göra sig av med.

Lepigen ® har tagit fram flera produkter som hjälper till att öka kroppens egna ämnesomsättning och på så sätt öka kroppens fettförbränning. Detta sker genom noggrant utvalda ingredienser, alla naturliga växtextrakt, som stimulerar kroppen så att den ”kickar” igång kroppens ämnesomsättning och börjar förbränna kalorier. Genom att endast använda naturliga ingredienser så undviker vi många av dem bieffekter som kan tillkomma genom andra preparat som på ett artificiellt sätt skapar mättnadskänsla, hindrar kolhydrater från att tas upp samt ”lurar” kroppen. Dessa kosttillskott leder sällan till någon bestående viktminskning.

Att stimulera kroppens egna ämnesomsättning anser vi vara den bästa metoden för att snabbt och effektivt gå ner i vikt på ett naturligare sätt.

Lepigen ® ger snabba resultat, men eftersom alla är unika i både personlighet och kropp så varierar resultaten från person till person. Därför rekommenderar vi att använda Lepigen åtminstone 1-3 månader för bästa resultat.