Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Hej på er,

Idag är 3:e dagen av det ”nya” hälsosamma livet och det går superbra än så länge. Jag har både skött kosten och tränat och jag känner mig fortfarande motiverad och peppad. Hur går det för er? Jag kom precis hem från gymmet, har duschat och ätit min lunch (rester från gårdagens middag ☺️) och snart ska jag hämta på dagis.

Så här har min dag sett ut, om någon behöver lite inspo:

Jag vaknade och åt en chiapudding till frukost. Toppade den med en banan, pumpakärnor, solroskärnor, svarta sesamfrön och en tesked agavesirap. Så gott, nyttigt och smidigt. Sedan gick jag och tränade. Kom hem och åt min lunch (kalvfärsbiffar med bulgur och en halv avokado). Till middag tänkte jag äta lax med quinoa och en sallad.

Hur har det gått för er? Skriv och berätta för mig om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva mer om eller testa eller vad som helst.

Nedan ser ni bilder på min chiapudding och sen en bild från gymmet ?

puss på er ?