Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

hej hopp,

Hur mås det ute i kylan ? Här mår vi bara bra. Lite seg är man efter julledigheten måste jag erkänna, svårt att komma igång ordentligt känner jag. Det tar lite tid men det kommer. Idag var jag på gymmet första gången för i år. Tog det lugnt, vill inte skrämma kroppen för mycket ☺ Jag gick lite på bandet och gjorde några kroppsövningar..inget avancerat men bara för att vänja både kropp och hjärna vid tanken på att gymmet kommer bli ett andra hem. Sen kom jag hem, tog en dusch och så bestämde jag mig för att baka kanelbullar ? Syndigt, jag vet, men vi skulle ju ha en mjukstart sa vi. Jag tycker att kanelbullar är nåt som alla tycker om, man kan frysa in dem och ta ut när som helst och sen så tycker jag att det doftar ljuvligt hemma när man bakat. Så det så. Nu vet ni varför jag bakat trots att jag inte borde äta sånt. Sen måste jag säga att det är så trist att äta nyttigt när vädret är som det är, vad säger ni? Man får ju så mycket mer inspiration att vara nyttig när det är soligt och fint väder och man tvingas tänka på alla klänningar och korta kjolar som man helst vill ha på sig ☺ så funkar jag..hehe

P&K Amal