Min stora hemlighet

Tjohoo,

Njuter ni av den här härliga söndagen? Det gör jag. Jag har just sovit middag i 2 h med Leo, så skönt, nu är jag utvilad och fräsch. Vi ska strax bege oss ut på lite äventyr men ville bara dela med mig av min stora hemlighet. Jag har ju berättat för er att jag behöver gå ner ett par kilon men jag har inte sagt hur mycket jag väger ? Jag skämdes nog lite för det men nu när jag är igång med både träning och bra kost så känns det mycket bättre att berätta. Nedan ser ni. Jag hoppas att nästa gång ett foto på vågen läggs upp så visar det annat ☺️ Hur går det för er? Ingen som vill dela med sig? Snart kommer vi ha en tävling här på Curitos då hoppas jag verkligen att ni vill vara med. Kommer vara superfina priser som man kan vinna. Nu ska jag rusa iväg och förbereda välling ?

P&K Amal

img_2544

 

Varukorg
Rulla till toppen